Artikkelit | 10.12.2020

Esittelyssä: Charles-Antoine van Aelst, Investointijohtaja, Aedifica

Charles-Antoine van Aelst
Investointijohtaja, Aedifica

  • 34-vuotias, kotoisin Antwerpenistä, asuu Brysselissä
  • Naimisissa, kaksi lasta
  • Liiketalouden maisteri, myös taloushallinnon ja kiinteistöalan jatkotutkinnot
  • Aloitti Aedificassa v. 2008

Urani alussa Aedifica oli vielä hyvin pieni organisaatio, joten toimenkuvani oli monipuolinen. Yritysanalyytikkona työskentelin muun muassa talousraportoinnin ja viestinnän, investointianalyysien, sijoittajasuhteiden ja portfolioarviointien parissa. Aedifican kasvaessa painopistealueekseni tulivat investoinnit ja minut nimitettiin investointipäälliköksi ja sen jälkeen investointijohtajaksi. Vuodesta 2017 lähtien olen toiminut investoinneista vastaavan osaston johtajana.

Vastaan Aedifican hankinnoista ja investoinneista nykyisissä toimintamaissamme sekä uusilla potentiaalisilla markkinoilla ja mahdollisissa uusissa toimintamaissa. Yhdessä investointitiimin kanssa hankimme ja analysoimme potentiaalisia investointeja ja neuvottelemme niistä.

Lisäksi analysoimme jatkuvasti potentiaalisia markkinoita ja maita tai hoiva-alan kiinteistösegmenttejä, joilla voisimme toimia ja siten edistää Aedifican kasvua ja monipuolistumista.

Loin toimitusjohtajamme Stefaan Gielensin kanssa ensimmäiset kontaktit Hoivatiloihin muutama vuosi sitten. Olen erittäin tyytyväinen ja ylpeä siitä, että Aedifica ja Hoivatilat loivat hyvän kumppanuuden ja yhdistivät voimansa Euroopan hoiva-alan kiinteistömarkkinoiden kehittämiseksi.

Edellinen Seuraava