Uutiset | 7.1.2020

Etsimme kiinteistötiimiin Ylläpitopäällikköä – hae 21.1.2020 mennessä

Haemme kiinteistötiimiin Ylläpitopäällikköä vastaamaan kiinteistöjen ylläpitopalveluiden johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista, toimipaikkana Espoo tai Oulu

Tehtäväsi on monipuolinen ja pääset luomaan uudenlaisia toimintamalleja kasvuyrityksessä. Ylläpitopäällikkönä vastaat koko Suomen kohteidemme ylläpitopalveluiden johtamisesta, seurannasta ja raportoinnista. Huolehdit myös kiinteistökohteiden PTS-suunnitelmien ajantasaisuudesta ja niiden toteuttamisesta. Tehtävässä työskentelet eri puolella Suomea sijaitsevien kohteiden parissa, joten tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista. Asemapaikkasi voi olla joko Espoo tai Oulu. Tehtävä on kokopäiväinen.

Etsimme joukkoomme henkilöä, jolla on kokemusta ylläpitopalveluiden järjestämisestä ja rakennusalasta. Katsomme eduksi muutaman vuoden kokemuksen toimialalta ja sen, että PTS suunnitelmat ja niiden kanssa toimiminen on tuttua. Ennen muuta odotamme palvelu- ja ratkaisuhaluista asennetta. Rakennusalan tekninen koulutus, esimerkiksi rakennusmestarin, -insinöörin tai diplomi-insinöörin koulutus soveltuu tehtävään parhaiten. mutta arvostamme myös muulla tavoin hankittua osaamista.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen ja mahdollisuuden kehittää uutta ja jättää oma jälkesi liiketoimintaan ja yrityksen menestystarinaan. Meillä saat myös mahdollisuuden oppia uutta, kehittyä ammatillisesti ja edetä uralla. Kilpailukykyisen kokonaiskompensaation lisäksi sinulla on mahdollisuus tulospalkkioon.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen ti 21.1.2020 mennessä osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi.

Edellinen Seuraava