Artikkelit | 2.10.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Asiakkuuspäällikkö Jussi Vikman

Hei, olen Jussi Vikman ja olen kotoisin Asikkalasta. Opiskelut ja työt ovat kuljettaneet Vaasan kautta Ouluun, jossa nykyisin asumme perheen kanssa. Vaasan seudulla vierähti yli 10 vuotta ja Oulussakin olemme asuneet jo 11 vuotta. Koulutukseltani olen Ekonomi (KTM) ja olen työskennellyt myyntitehtävien parissa 20 vuotta. Minulle tärkeitä asioita ovat ihmiset, oppiminen, hyvinvointi, talous sekä rakentaminen. Harrastuksiin kuuluu monipuolinen kuntoliikunta, mm. hiihto, pyöräily, uinti. Työmatkoilla laukussa on usein mukana lenkkarit ja uikkarit. Pallopeleistä ja joukkuelajeista mieleisimpiä ovat jääkiekko, salibandy sekä jalkapallo, joita pelailen silloin tällöin. Golfiakin tulee pelattua jonkin verran ystävien ja asiakkaiden kanssa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Työskentelen Hoivatiloilla Asiakkuuspäällikön tehtävässä ja vastuullani on koulutilojen myynti sekä koulutila -konseptin kehittäminen. Tapaan kunnan johtavia viranhaltijoita sekä luottamushenkilöitä ja autan heitä löytämään toiminnallisesti ja taloudellisesti kestäviä ja pitkäjänteisiä ratkaisuja koulu- ja palveluverkkouudistuksessa tai muissa koulutiloihin liittyvissä uudisrakennushankkeissa. Työ sisältää myös runsaasti kuntien suunnitelmiin ja päätöksiin liittyvien tietojen läpikäyntiä sekä hankintakilpailutuksiin osallistumista.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatiloilla parasta on innostunut ja eteenpäin katsova tekemisen meininki. Teemme asioita aidosti yhdessä ja kannustamme sekä haastamme rohkealla tavalla toinen toisiamme. Kasvuyhtiössä tulevaisuuden mahdollisuudet luovat positiivista ja odottavaa tunnelmaa arkeen. Työhyvinvointia tukevia asioita olemme kehittäneet mm. sporttihaasteen muodossa, mikä kannustaa liikkumaan säännöllisesti ja pitämään näin huolta omasta hyvinvoinnista. Lisäksi on ilo huomata laaja yhteistyökumppaneidemme verkosto, mistä aistii aidon halun tehdä kanssamme yhteistyötä pitkäjänteisesti. Muun muassa näitä edellä mainittuja asioita arvostan Hoivatiloilla.

Edellinen Seuraava