Artikkelit | 13.12.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Business Controller Caroline Köhler

Olen syntynyt Åkersbergassa, 30 km pohjoiseen Tukholmasta, Ruotsista, jossa asun myös perheeni kanssa.

Olen työskennellyt erityyppisten PR & Markkinointi projektien kanssa 12-15 vuoden ajan. Asuin Australiassa melkein kaksi vuotta, jossa opiskelen viestintää, PR:ää ja markkinointia. Tuona aikana matkustelin myös ympäri maailmaa, joka on rikastuttanut elämääni mielenkiintoisilla kokemuksilla ja uusilla näkökulmilla.

Noin 5 vuotta sitten päätin jättää markkinointi- ja viestintäliiketoiminnan ja menin töihin rakennusteollisuuteen. Opiskelin sitä varten rakennusprojektien hallintaa.

Olen energinen ja aktiivinen. Kiinnostuksen kohteitani ovat hiihto, golf ja surffaus. Rakastan luontoa, erityisesti vettä, ja vietän paljon aikaa veneillen Tukholman saaristossa kesällä.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin juuri työskentelyni Hoivatiloilla. Työskentelen Ruotsin toimistossa rahoituksen, yleisen hallinnon, sekä projektituen ja markkinoinnin tehtävissä.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Aivan alussa huomioni kiinnittyi mahdollisuuteen tehdä hyvää yhteiskunnalle antamalla lapsille ja vanhuksille mahdollisuus asua ja oleskella laadukkaissa tiloissa ja taloissa. Mahdollisuus olla yksi ensimmäisistä ruotsalaisen organisaation työntekijöistä tarjosi myös minulle kiinnostavan haasteen.

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, ja yksi tärkeimmistä asioista oli Hoivatilojen kulttuuri. Yhdistelmä ammattitaitoa, kunnianhimoa, välittämistä, sekä perhekeskeinen ajattelutapa sai minut tuntemaan oloni kotoisaksi.

Edellinen Seuraava