Artikkelit | 17.12.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Business Controller Heli Simula

Olen aloittanut hiljattain Hoivatiloilla Business Controllerin tehtävissä. Tätä aiemmin työskentelin yli 20 vuotta metsäteollisuudessa, Stora Enson kahden eri yksikön taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä. Olen syntyisin Kemijärveltä ja muuttanut reilu 11 vuotta sitten Ouluun. Perheemme on varsin liikunnallinen ja lasten liikuntaharrastusten kuskausten lisäksi liikun mielelläni luonnossa juosten, hiihtäen tai retkeillen. Tykkään myös lukea ja nykyisin kovakantisten kirjojen lisäksi olen siirtynyt entistä enemmän äänikirjojen maailmaan. Kuunneltavaksi valikoituu usein tietokirjallisuutta, mutta lomalla tulee heittäydyttyä myöskin kevyemmän kaunokirjallisuuden pariin.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Uusiin työtehtäviini perehtymisen olen aloittanut meneillään olevien hankkeiden seurannasta sekä niiden rahoitukseen liittyvästä raportoinnista. Näiden lisäksi seuraan myös valmiiden kohteiden taloutta ja osallistun uusien kohteiden valmisteluprosessiin. Työssäni on tärkeää olla perillä sopimuksista ja tehdä tiivistä yhteistyötä hankemanagereiden sekä rakennuttamisesta ja kiinteistöylläpidosta vastaavien kanssa. Olen tykännyt taloushallinnon työssä aina raportoinnista ja analysoinnista. Erityisen mukavaa se on silloin, kun raportoinnilla onnistuu tuomaan liiketoiminnalle uusia/erilaisia näkökulmia tai oivaltaa jotain uutta. Tällä hetkellä minua innostaa digitalisaation tarjoamat mahdollisuudet kehittää taloushallintoa.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Kiinnostuin Hoivatiloista, koska yrityksen liiketoiminnalla on yhteiskunnallisesti merkittävä vaikutus. Kiinnostustani yritykseen lisäsi myös se, että liiketoiminta on ihmisläheistä ja yritys on voimakkaasti kehittyvä ja kansainvälistyvä kasvuyhtiö. Olen utelias oppimaan uutta ja tässä tehtävässä pääsen oppimaan aivan toisenlaista toimialaa verrattuna aiempaan työkokemukseeni. Olen aiemmin työskennellyt tuotantoyksikössä sekä palveluorganisaatiossa, joten asiantuntijaorganisaatiolta minulla on myöskin paljon opittavaa. Työyhteisö Hoivatiloilla on oikein mukavaa ja asiantuntevaa. Hommat hoidetaan heti ja aina löytyy vastaus, kun kysyttävää tulee. Työyhteisössä on tekemisen draivi!

Edellinen Seuraava