Artikkelit | 31.10.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Hallinnon ja markkinoinnin koordinaattori Viivi Tuukkanen

Olen kolmikymppinen oululainen ja asun nykyisin Kempeleessä puolisoni ja pian kolmevuotiaan poikamme kanssa. Vaikka kaupunkilaisuus ja kansainvälisyys veivät minua jonkin aikaa maailmalle ja oli viemässä takaisin, olen iloinen löydettyäni kansainvälistyvän ja uramahdollisuuksia tarjoavan työpaikan ja samaan aikaan maanläheisen perhe-elämän kotiseudultani. Perheeni ja sukulaisten lisäksi minulle tärkeää ovat useat läheiset ystäväni, joiden kanssa reissaan ja vietän paljon aikaa. Urheilu on aina ollut osa elämääni harrastusten ja työn puolesta, mutta Hoivatilojen myötä se on tullut takaisin päivittäiseen arkeen lisäämään hyvinvointia ja stressinsietokykyä säännöllisen lenkkeilyn ja salilla käynnin muodossa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Olen työskennellyt Hoivatiloilla nyt noin 1,5 vuotta. Kuulun kahteen eri tiimiin, hallintoon ja markkinointiin, mikä tekee työnkuvastani ajoittain melko hektistä ja mukavan vaihtelevaa. Vastaan mm. yli sadan kiinteistöyhtiöidemme hallinnosta, koy:iden ja emoyhtiön laskutus- ja veroasioista, kirjanpitomateriaalien toimittamisesta, tapahtumien järjestämisestä ja koordinoinnista, esitysmateriaaliemme tuottamisesta ja verkkosivujen sisällön ylläpidosta ja tuottamisesta. Päivittäiset hallinnon rutiinit täytyy hoitua päivittäin kaiken muun meneillään olevien projektien ja kiireellisten työtehtävien lomassa, mikä vaatii paljon priorisointia ja tehokasta ajankäyttöä. Opin ja kehitän jatkuvasti uutta, mikä motivoi. Huolimatta useasta toimistosta saan ilokseni olla tekemissä viikoittain kaikkien yrityksemme jäsenten kanssa.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Meidän työyhteisö, jossa välitetään aidosti toisista ja rakennetaan yrityksemme tulevaisuutta yhdessä. Tunnen olevani etuoikeutettu, kun saan olla kasvussa mukana ja täällä on mahdollisuudet itse kehittyä asiantuntijana samalla. Työskentely pörssiyrityksessä on mielenkiintoinen lisä aiempiin työtehtäviini.

Edellinen Seuraava