Artikkelit | 7.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen

Moi, olen Riikka ja lähtöisin Tampereelta. Parikymppisenä tieni vei kohti Vaasaa ja KTM opintoja. Valmistuttuani ehdin työskennellä Tampereella ja Helsingissä opetus- ja pankkialan tehtävissä. Miehen työn perässä muutimme 15 vuotta sitten Ouluun ja voin sanoa, että Oulusta on tullut minulle rakas kotikaupunki. Oulua en kuitenkaan osaa puhua.

Harrastan monenlaista liikuntaa. Kesällä pyöräilyä ja juoksua, joskus yritän golfata. Talvisin ykköslaji on hiihto ja lumilautailukin on hauskaa. Ympäri vuoden latailen akkuja kuntosalilla. Tykkään touhuta perheen ja lasten kanssa, mökkeily Uudessakaupungissa ja Syötteellä on mieluista puuhaa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Hoivatiloilla vastuullani ovat henkilöstö, viestintä ja markkinointi. Työhöni kuuluu paljon ideointia, konseptikehitystä, brändinrakentamista ja henkilöstöön liittyvää päivittäistä tekemistä ja tiedottamista. Olen myös mukana rekrytoinneissa ja perehdyttämisessä.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta Hoivatiloilla on aktiivinen, positiivinen ja innostava ilmapiiri. Työkaverit, jotka tekevät harmaastakin päivästä valoisan ja osaavat keittää hyvät kahvit, kun tilanne sitä vaatii:) Ja sporttihaaste, se saa nousemaan sohvan pohjalta aina vain uudestaan. Olen kilpailuhenkinen ja nollatuloksen piirtäminen viikoittaiseen sporttihaastetauluun on minulle erittäin epämiellyttävää.

Edellinen Seuraava