Artikkelit | 9.12.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Juniori analyytikko Miika Lamberg

Olen 21- vuotias toisen vuoden kauppatieteiden opiskelija Oulusta. Tulin alun perin kesätöihin Hoivatiloille toukokuussa 2019. Nykyisin työskentelen Juniori analyytikon tittelillä. Urheiluharrastuksiini kuuluu kuntosalilla käyminen, sulkapallo sekä kesäisin Golf. Harrastin myös jääkiekkoa B-junioreihin asti, mutta loukkaantumiset ja opiskelut menivät lopulta lätkän edelle. Vapaa-ajalla luen  paljon kirjoja sekä seuraan aktiivisesti osakemarkkinoita. 

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Hoivatiloilla vastuullani on lähinnä hankekehityksen, maanhankinnan sekä myynnin avustavat tehtävät. Valmistelen materiaaleja myyntitapaamisiin, analysoin kiinteistömarkkinaa sekä teen markkinaselvityksiä asiakkaiden ja Hoivatilojen tarpeiden pohjalta. Toimin tarvittaessa jokapaikanhöylänä myös talousosaston, markkinoinnin ja hallinnon tehtävissä. Noin puolet viikostani sujuu Hoivatilojen työtehtävissä ja loput kauppiksen opiskeluiden parissa Oulun yliopistolla.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatiloilla työyhteisö on välitön, avoin ja dynaaminen. Jokainen työntekijä voi kokea itsensä arvokkaaksi ja hyödylliseksi, koska toimimme pienellä organisaatiolla. Hoivatiloilla annetaan ennakkoluulottomasti vastuuta uusille työntekijöille ja työntekijään luotetaan. Nopean kasvun yrityksessä työskentely on palkitsevaa, sillä jokainen työpäivä on erilainen ja työtahti on ripeä. Parasta työssä on kuitenkin mahtavat työkaverit, joilta saa vinkkiä asiassa kuin asiassa. 

Edellinen Seuraava