Artikkelit | 21.10.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Kiinteistöasiantuntija Niko Mynttinen

Terve! Olen Mynttisen Niko. Syntynyt Espoossa mutta todella ylpeä Kirkkonummelainen ollut koko ikäni. Kotoa löytyy tyttöystävä sekä Helmi-koira, joka pitää hienosti yllä stressinsietokykyä päivittäisellä tasolla. Jalkapalloa tullut pelattua n. 15 vuotta elämästä ja tästä kruununa Hesa Cupin voitto A-junioreissa, ja nykyään tulee lätkittyä höntsäsäbää että kunto pysyisi jotenkin yllä. Entisessä työelämässä tullut tehtyä pääosin putkihommia mutta polvet pakottivat vetäytymään muihin hommiin ja päivääkään en ole katunut Hoivatiloille tulemista. Minut voi myös löytää usein joko kalastamasta tai ajelemasta vesijetillä mereltä.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Minun työnkuvani Hoivatiloilla on pitää nykyiset kiinteistöt kunnossa, eli yksinkertaistettuna ylläpitopuolen kaveri. Viikkoihin sisältyy takuutarkastuksia kiinteistöissämme sekä hieman iäkkäämpien kohteiden auditointikierroksia, jotta pysytään kartalla että missä kunnossa kiinteistömme ovat ja että vuokralaisemme pystyvät keskittymään mahdollisimman hyvin heidän omaan työnkuvaansa. Myös arkiset juoksevat asiat tippuvat usein kontolleni ainakin täällä Espoon konttorilla, mikä pitää mielen virkeänä koska asioita tai tehtäviä tulee aivan laidasta laitaan, kutsuvat minua joskus myös Yleismieheksi. Tiivistettynä työnkuvani on huolehtia nykyisistä kiinteistöistämme sekä siellä toimivien käyttäjien asiakaspalvelusta.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta ehdottomasti Hoivatiloilla on porukka ja tämä fiilis mikä tulee joka päivä kun tulee töihin. Vaikka aamulla hieman kiukututtaisi niin se on saman tien ohi kun näkee kolleegat. Asia mitä arvostan täällä, on se että täällä saa vastuuta ja töitä juuri sen verran kun omat hartiat kestävät. Ja jos et jotain asiaa tiedä tai ole täysin perillä siitä, niin apua saat aina, se on varma.

Edellinen Seuraava