Artikkelit | 25.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Kiinteistöjohtaja Juhana Saarni

Olen Oulussa syntynyt ja toistaiseksi Ouluun jäänyt perheellinen mies Oulun Metsokankaalta. Tulin aikoinani Hoivatiloille töihin kesätyöntekijäksi ja sitä tietä on jatkunut nyt 8,5 vuotta. Vapaa-aikani kuluu pääosin perheen, lasten sekä urheiluharrastusten kanssa. Harrastan urheilua kohtuullisen monipuolisesti ja olen aika innostumisherkkä uusiin lajeihin. Talvisin pelailen jääkiekkoa ja hiihtelen, kesäisin lenkkeilen ja olen pelaavinani golfia. Lähitulevaisuuden suurin haaveeni on opetella soittamaan joko kitaraa tai pianoa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Työkuvani hoivatiloilla on kohtuullisen monipuolinen. Päävastuullani on omistamiemme kohteiden hallinnointi ja huolenpito sekä uusien hankkeiden käynnistäminen. Työssäni ratkon päivittäin erilaisia haasteita, tapaan asiakkaita, huolehdin tarjouskilpailuihin liittyvistä asioista sekä pidän huolta manageroimieni hankkeiden aikatauluista. Osa työajastani kuluu myös yrityksen liiketoiminnan kehittämiseen liittyvissä asioissa. 

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta Hoivatiloilla on innostuvat ihmiset sekä vapaus ja vastuu oikealla tavalla yrityskulttuurissa. Täällä aidosti jokainen henkilö voi vaikuttaa omaan työhön ja vastuuta saa ottaa niin paljon kuin on halua. Tykkään tästä tekemisen meiningistä. 

Edellinen Seuraava