Artikkelit | 20.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Kiinteistöpäällikkö Mika Ruonakangas

Olen syntynyt Pudasjärveltä ja asunut aikuisikäni perheeni kanssa Oulun seudulla. Hoivatiloilla aloitin kiinteistöpäällikön tehtävissä toukokuussa 2017. Aiempi työhistoriani koostuu erilaisista talotekniikan ja ylläpidon projekti- ja esimiestehtävistä. Vapaa-ajalla harrastan monenlaista liikuntaa, kuten lenkkeilyä, golfia, hiihtoa ja laskettelua. Kalastamassa käyn Pohjois-Suomen joilla niin usein, kun saan aikaa siihen järjestettyä.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Hoivatiloilla huolehdin kiinteistöjemme toiminnasta, ylläpidon järjestämisestä sekä etävalvontaan- ja talotekniikkaan  liittyvistä asioista. Autan asiakkaitamme kaikissa kiinteistöihin liittyvissä asioissa ja kysymyksissä. Erilaisten remonttien ja muutostöiden teettäminen sekä kiinteistöjemme takuutarkastukset ja vuosiauditoinnit sisältyvät myös työtehtäviini. Näiden lisäksi olen mukana uusien hankkeidemme tarjousvaiheessa selvittelemässä ja kilpailuttamassa ylläpitoon- energiaan- ja talotekniikkaan liittyviä ratkaisuja.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta hoivatiloilla on huippu työkaverit, rento- ja avoin ilmapiiri sekä tekemisen meininki. Työnkuvani on monipuolinen ja työpäivät hurahtavat todella nopeasti erilaisten tehtävien parissa. Sporttihaaste patistelee lenkkipolulle työpäivän jälkeen myös näin hämärinä syysiltoinakin.

Edellinen Seuraava