Artikkelit | 21.1.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Projektipäällikkö Tobias Jarmteg

Nimeni on Tobias Jarmteg. Olen 47-vuotias. Olen naimisissa ja minulla on kaksi aikuista lasta, sekä 9-vuotias labradorinnoutaja Lexus.

Lukion jälkeen työskentelin useammassa rakennusyrityksessä erilaisissa johtotehtävissä aina vuoteen 2012 saakka. Vuonna 2012 aloitin projektinhallintayrityksessä, jossa minulla oli kokonaisvastuu sekä saneeraus- että tuotantosopimuksista. Vuonna 2016 siirryin John Mattson real estate -kiinteistöyhtiöön, joka omistaa ja hallinnoi vuokrakohteita. John Mattson on loistava kiinteistönomistaja, jolla on pitkä historia, siellä opin arvostamaan kiinteistöjen pitkäaikaista omistajuutta.

Pitkäaikainen kiinteistöjen omistamisen asettaa rakennuttamiselle korkeita vaatimuksia. Oikeiden materiaalien valitsemisen lisäksi on uskallettava kokeilla myös aikaa kestävää teknologiaa. Rakennuksissa käytettävän kestävän teknologian kehitystä ei tarvitse johtaa, mutta kehitykseen on osallistuttava.

Vapaa-ajalla haluan viettää aikaa perheeni kanssa. Seuraan lasteni opintoja, sekä molempien uraa käsipallon parissa. Keväällä, kesällä ja syksyllä vietämme suurimman osan ajastamme veneillen ympäri Tukholman saaristoa. Talvella käyn mielellään laskettelemassa.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Työskentelen Ruotsissa Hoivatiloilla projektipäällikkönä. Tyypillinen työpäiväni sisältää kaikenlaisia tehtäviä projektien alkuvaiheista aina sopimuksien loppuun saattamiseen. Olen päivittäin yhteydessä urakoitsijoihin, vuokralaisiin, arkkitehteihin, kuntiin ja muihin eri projektien yhteistyötahoihin.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Arvostan erityisesti Hoivatilojen kiinteistöjen pitkänaikavälin omistajuutta. Minulle on tärkeää myös, että yrityksen toiminta hyödyttää yhteiskuntaa, ja että kiinteistömme auttavat ihmisiä ja perheitä päivittäin sukupolvien ajan.

Hoivatiloilla on osaava henkilökunta, jotka huolehtivat toisista ihmisistä. Pienillä asioilla on merkitystä. Esimerkiksi, arvostin todella paljon, kun sain postitse kotiin suklaakakun keskellä covid-19-pandemiaa rohkaisevien saatesanojen kera.

Kaiken kaikkiaan yrityksessä työskentelevät ovat sitoutuneita yrityksen toimintaan, heillä on ymmärrystä jokaisen kiinteistön toiminnasta, pitkäaikaisesta omistuksesta, työntekijöiden arvostamista (kaikista huolehditaan), ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä meillä on hauskaa työssä.

Edellinen Seuraava