Artikkelit | 5.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Rakennuttajapäällikkö Pertti Nupponen

Olen lähes 50 v DI. Olen syntynyt länsirannikolla Porissa, josta isän työpaikanvaihdon takia muutin nuorena poikana Espooseen, jossa viihtynyt sitten suurimman osan ajastani. Kotona omin käsin tehdyssä omakotitalossa asustelee vaimo, kaksi aikuista kaksoistyttöä, murrosikäinen poika ja kaksi kissaa. Harrastuksia matkan aikana kertynyt kaikenlaisia, mutta nykyään kuntopohja riittää enää senioritason tennikseen ja golfiin. Kitaran soittoa olen harrastanut muutaman vuoden. Kesällä aikaa vietetään mieluiten Espanjassa, jossa yleensä säät suosii.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Toimin Etelä-Suomen rakennuttajapäällikkönä pohjoisimpana rajana Tampere. Päivät täyttyvät  erilaisista rakennuttamisen tehtävistä: urakoitsijoiden ja suunnittelijoiden kanssa kokoustamisesta, suunnitelmien katselmoinneissa, rakennuslupien hakuprosesseissa ja sopimusten sekä tarjouspyyntöjen kirjoittelemisessa. Normaaleiden työtehtävien ohessa pyrin kehittämään rakennuttamistoimintaamme tehokkaammaksi ja vuokralaisten erilaisten toiveiden jalostamisessa suunnitelmiin. Kohteita valmistuu n. 10-15 kpl/vuosi (koko Etelä-Suomi).

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatiloilla on hauska ja innostava ilmapiiri tehdä töitä. Työkaverit ovat mukavia. Lisäksi töissä voi aika lailla pitkälle tehdä niin kuin itse parhaaksi näkee. Kukaan ei ole selän takana kyttäilemässä, kunhan tekee hommansa kuten ollaan sovittu.

Edellinen Seuraava