Artikkelit | 12.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Rakennuttajapäällikkö Tuomas Alanko

Olen vähän yli kolmekymppinen insinöörismies Haukiputaalta. Olen asunut pääasiassa Oulun seudulla, vaikkakin välillä olen käynyt eteläisemmässä suomessa työtä tekemässä. Kouluikäisenä asuimme perheen kanssa myös vuoden Englannissa, jossa kävin sikäläistä peruskoulua yhden vuoden. Rakennusala on kiinnostanut minua pienestä pitäen, ja olenkin jo nuoresta pojasta asti työskennellyt kesätöissä rakennuksilla. Lukion jälkeen luonteva uravalinta oli siis opiskella rakennusinsinööriksi ja hakeutua rakennusliikkeisiin toimihenkilö- ja työnjohtotehtäviin. Sitä kautta päädyin Hoivatilojen palvelukseen toukokuussa 2019.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Toimin rakennuttajan edustajana rakennushankkeen ajan alkaen urakkaneuvotteluvaiheesta rakennuksen onnistuneeseen luovutukseen saakka. Teen työmaavalvontaa ja hoidan työmaakokouskäytännöt, sekä toimin yhteyshenkilönä rakennuksen tulevan käyttäjän, suunnittelijoiden ja urakoitsijan välillä.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Selkeän ja mielenkiintoisen liiketoimintamallin lisäksi arvostan hyvin johdetun yrityksen hyvää työilmapiiriä ja yhteishenkeä. Kasvavan yrityksen porukkaan mahtuu paljon erilaisilla vahvuuksilla varustettuja ihmisiä eri rooleihin. Rakennusliiketaustaisena ihmisenä huomaan arvostavani myös sitä, että kaikki porukassamme ei ole minun kaltaisiani insinöörismiehiä tai raksajätkiä. Lyhyen kokemuksen perusteella uskoisin, että Hoivatilojen mukana tulen kohtaamaan sopivasti haasteita ja sisällöltään mielenkiintoista tekemistä nyt ja tulevaisuudessa.

Edellinen Seuraava