Artikkelit | 4.2.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Senior Business Developer Paul Lindquist

Olen syntynyt Tukholmassa. Olen naimisissa ja minulla on aikuiset lapset. Olen liiketalouden ja taloustieteen kandidaatti, Uppsalan yliopistosta. Vapaa-aikani kuluu veneillessä Tukholman saaristossa, matkustellessa ja viettämällä aikaa loma-asunnossamme Espanjassa. Tykkään uida kuunnella konsertteja ja musikaaleja.

Työurani alkoi tietotekniikan parista. Ensimmäinen työpaikkani oli IBM:llä myynnissä, vietin siellä viisi vuotta. Sitten minut rekrytoitiin Ericssonille, jossa työskentelin pääasiassa globaalin tuotehallinnan ja linjahallinnan parissa. Vuonna 2003 urani suunta muuttui, kun minut valittiin Lidingön pormestariksi. Toimin menestyksekkäästi pormestarina 12 vuotta ennen siirtymistäni kiinteistö- ja sijoitusasioista vastaavaksi lääninvaltuutetuksi Tukholman alueneuvostoon.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Hoivatilat AB:ssa aloitin Senior Business Developerina elokuussa 2020. Työni tähtää liiketoiminnan kasvattamiseen Ruotsissa. Monipuoliseen työnkuvaan kuuluu mm. sijoitusmahdollisuuksien löytäminen, portfolioomme sopivien kiinteistöjen ostaminen, sopimukset operaattoreiden kanssa sekä kuntayhteistyö hankkeiden onnistumisen varmistamiseksi. Lisäksi yritän pysyä ajan tasalla kuntien suunnitelmista tutkimalla niiden kehityssuunnitelmia ja tulevaisuuden tarpeita uusien yhteisökiinteistöjen näkökulmasta.

Työpäiväni koostuvat enimmäkseen puheluista ja tapaamisista kuntien, operaattoreiden ja maanomistajien kanssa. Toistaiseksi tapaamiset toteutetaan luonnollisesti pääasiassa verkossa, ja olen kyllä huomannut kaipaavani tapaamisia kasvotusten. On etuoikeus työskennellä mahtavien, ammattitaitoisten kollegoiden kanssa. Työilmapiirimme on erinomainen, joten on aina ilo lähteä työpaikalle – jonne muuten myös koirani on tervetullut!

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatilat herätti kiinnostukseni työpaikkani siksi, että se on nopeasti kasvava, yrittäjähenkinen organisaatio, jolla on vahva liiketoimintamalli ja omistajat. Kiinteistökehitykseen ja pitkäaikaiseen omistajuuteen keskittyminen yhdistettynä ylimmän johdon ilmaisemiin arvoihin tuntui yksinkertaisesti täydelliseltä osumalta omaan ajatusmaailmaani.

Edellinen Seuraava