Artikkelit | 28.11.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Talousjohtaja Tommi Aarnio

Olen kolmekymppinen perheenisä Oulun Metsokankaalta. Aloitin työurani tilintarkastuksen parissa ja suoritin KHT-tutkinnon vuonna 2011. Hoivatilojen palvelukseen siirryin vuoden 2015 alussa. Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta (kuntosali, jääkiekko, uinti, pyöräily), kitaran soittaminen sekä moottoripyöräily. Tykkään rentoutua hyvän musiikin parissa. Mielialasta riippuen toimivia artisteja ovat esim. kepeän pirskahteleva Sentenced tai värikkäällä tulkinnallaan riemastuttava Katatonia

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Vastaan Hoivatilojen talous- ja hallintoasioista. Toimin nelihenkisen hallintotiimin vetäjänä ja olen myös yhtiön johtoryhmän jäsen. Työpäivieni keskeistä sisältöä ovat rahoitukseen, talousraportointiin, sijoittajasuhteisiin sekä yleiseen hallintoon liittyvät asiat. Osallistun myös uusien kiinteistöhankkeiden valmistelutyöhön. 

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Työyhteisömme yhteishenki on loistava! Saamme yhdessä vaikuttaa asioihin ja olla mukana hienossa kasvutarinassa. Töihin on aina kiva tulla ja jokaiselle työpäivälle riittää mielekästä tekemistä. Hoivatilojen voimakas kasvu on tarjonnut mielenkiintoisia haasteita ja saan jatkuvasti oppia työssäni uutta.  

Edellinen Seuraava