Artikkelit | 27.9.2019

Hoivatilalainen esittäytyy – Toimitusjohtaja Jussi Karjula

Olen liikuntaa ja mökkeilyä harrastava perheenisä Oulun naapurikunnasta Muhokselta. Nuorena ”suoritin” tradenomin tutkinnon amk:ssa. Aloitin myös johtamisen opintoja Lapin yliopistossa, mutta sitten työelämä ja käytännön johtaminen vei mukanaan. Vapaa-aikana käymme perheen kanssa usein Iso-Syötteellä, jossa on mahdollisuus retkeillä, lenkkeillä, maastopyöräillä, hiihtää ja lasketella. Usein aloitan työaamun kuntosalikäynnillä.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin Hoivatilojen ensimmäisenä työntekijänä ja toimarina vuonna 2010. Yhtiö oli silloin startup–vaiheessa. Alkuvaiheessa tein itse kaiken. Työnkuva on muuttunut merkittävästi näiden vuosien aikana. Nykyisin listayhtiön hallinto, sijoittajasuhteet sekä rahoitus- ja raportointiasiat vievät aika paljon aikaa. Pidän tärkeänä, että saan kohdata säännöllisesti asiakkaitamme, jotta tuntuma yhteiskuntaan ja asiakkaiden arkeen säilyy. Yrityksen sisällä työni on aiempaa enemmän tiimin ja ihmisten johtamista. Jotta toimarina voi pärjätä, pitää olla riittävä kokonaiskuva kaikista osa-alueista, mutta erityisesti kyky antaa vastuuta ja luottaa toisiin ihmisiin.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Tekemisellämme on suurempi merkitys: Olemme luomassa parempaa yhteiskuntaa. Olen innostunut tästä kasvun ja eteenpäin ponnistelevasta ilmapiiristä. Meillä on huipputiimi, jossa saan tehdä töitä. Lisäksi asiakkaat ja kumppaniverkosto on sellainen, jossa on ilo tehdä töitä. Joka aamu lähden innostuneesti töihin. Toivoisin, että jokaisella olisi sama tunne ja mahdollisuus.

Edellinen Seuraava