Artikkelit | 29.1.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Ylläpitopäällikkö Matias Lehtonen

Olen 37-vuotias perheenisä Vantaalta. Perheessäni on minun ja puolisoni lisäksi kaksi poikaa ja koira. Muutin yksin hieman yli 10 vuotta sitten Torniosta Kehäteiden tuntumaan. Kyseessä oli silloisen työpaikan sisäinen siirto. Olen siis kotoisin Torniosta. Harrastan ulkoilua, retkeilyä, golffia, kävelyä, lenkkeilyä ja pyöräilyä. Tykkään talvisin myös hiihtää, hankin myös perinteisentyylin rullasukset, mutta niihin totuttelu ottaa vielä oman aikansa. Olemme yleensä myös tehneet pari reissua Lappiin vuosittain perheemme kanssa. Olemme Lapin ystäviä. Olen myös pelannut jääpalloa lähes kaikki juniori-ikäluokat läpi ja minulla on kaksi nuorten Suomen Mestaruutta. Pelikausien jälkeen olen valmentanut useita jääpallojoukkueita. Koulutukseltani olen LVI-insinööri (toki muutakin). Insinööripaperit opiskelin Oulussa, jossa myös asuin useamman vuoden.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin Hoivatiloilla elokuussa 2020 ylläpitopäällikön tehtävissä. Vastaan kiinteistökohteistamme, joissa Hoivatiloilla on hieman laajemmat ylläpitovastuut. Ohjaan myös keskitetysti ylläpitotoimintaamme ja tähän liittyy olennaisena osana huoltokirjatoiminnot ja sen kehittäminen. Olen ollut etuoikeutetussa asemassa kun olen saanut tehdä työtä useiden kiinteistöalalla työskentelevien henkilöiden kanssa, juuri he ovat opettaneet minua. Haluan hyödyntää oppia, laittaa omia kokemuksia mukaan ja kuunnella uusia ideoita, näin me voimme rakentaa yhdessä jokainen päivä parempaa ja laadukkaampaa ylläpidollista huomista. Vuosia ylläpidollisissa tehtävissä on kertynyt vajaat 20.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Hoivatilojen toiminnalla on merkittävä yhteiskunnallinen ulottuvuus ja perustehtävä on luoda parempaa yhteiskuntaa, haluan olla vaikuttamassa osaltani tähän. Hoivatiloilla on hyvä ja avoin työilmapiiri. Mukavat työkaverit ja kiva tulla töihin. Liikkumiseen tsemppaamiselle myös iso plussa.

Edellinen Seuraava