Uutiset | 5.10.2020

Hoivatilat AB voitti esikoulun tonttikilpailutuksen Huddingen kunnassa

Huddingen kunta ilmoitti keväällä uuden esikoulun tonttikilpailusta Huddingen kunnassa Mellansjön ja Svartvikin alueelle.

Noin kymmenestä vastaanotetusta tarjouksesta Hoivatilat AB:ta ehdotetaan nyt voittajaksi Metropolis Arkitekterin suunnittelemalla ”Sommarvillan”. Esikoulun operaattori on Kunskapsförskolan.

”Tuntuu uskomattoman hienolta pystyä toteuttamaan tämä esikoulu yhdessä Huddingen kunnan ja muiden yhteistyökumppaneidemme, Kunskapsförskolanin ja Metropolis Arkitekterin kanssa”, iloitsee Hoivatilat AB:n toimitusjohtaja Maria Frid.

Kunskapsförskolan on ollut mukana esikoulun kehittämisessä. Rakennus tukee heidän toimintaansa kaikin puolin. Esikoulu on suunniteltu seitsemälle ryhmälle ja 84 lapselle.

”Tuntuu hyvältä pystyä jatkamaan hyvää yhteistyötä jo toisessa projektissa yhdessä Hoivatilojen kanssa”, kertoo Kunskapsförskolanin toimitusjohtaja Per Uppman.

Esikoulun on tarkoitus valmistua ja aloittaa toimintansa vuoden 2022 alkupuoliskolla. Tällä hetkellä odotetaan lopullisia viranomaispäätöksiä hankkeelle.

Edellinen Seuraava