Artikkelit | 28.9.2021

Hoivatilat AB:n kuulumisia

Saamme juhlistaa Hoivatilojen Ruotsin liiketoiminnan 3-vuotissynttäreitä syyskuussa. Vuodet ovat olleet tapahtumarikkaita, ja kasvua on tapahtunut sekä organisaatiossa että hankekehityksessä.

Yrityksen liiketoiminnan menestyksen merkittävin tekijä on henkilöstö. Hoivatilat AB:n tiimiin kuuluu toimitusjohtaja Maria Frid, business controller Caroline Köhler, projektipäällikkö Tobias Jarmteg ja hankekehittäjät Paul Lindquist sekä Alex Kornhammar. Tärkeänä osana Ruotsin tiimiä ovat myös konsultteina toimivat business controller Kent Ohlsson ja PR- ja markkinointitukea tarjoava Josefine Brögger.

Olemme saaneet yhdessä kehittää lukuisia kiehtovia Kiinteistöhankkeita, joista useat ovat jo valmiina ja toiminnassa.

Hoivatilat AB:n omistamiin kiinteistöihin lukeutuu sekä varhaiskasvatuksen tiloja että erityistä hoivaa tarvitsevien ihmisten tiloja. Viimeisimpänä, kesällä, valmistui Upplands Väsbyn kuntaan Tukholman lääniin tiedepäiväkoti, jonka operaattorina toimii Norlandia. Päiväkoti on kooltaan noin 900 kerrosneliötä ja siinä on tilaa 100 lapselle.

Tällä hetkellä rakenteilla on varhaiskasvatuksen tilat Etelä-Ruotsiin ja palveluasumisen tilat vammaispalvelun asiakkaille Tierpiin ja Enköpingiin. Olemme toteuttamassa myös 450 lapsen koulu- ja päiväkotikokonaisuutta uudelle asuinalueelle Källbergassa. Arkkitehtuuriltaan erityisen kunnianhimoisen kohteen sijainti on ainutlaatuinen, ja suunnittelussa on huomioitu niin kestävä kehitys kuin sosiaalinen vastuullisuuskin.

Viime keväänä ostimme 16 laadukkaan hoivakiinteistön kokonaisuuden. Vammaispalvelun asiakkaille tarkoitetuissa kiinteistöissä palveluntarjoajina toimii Pohjoismaiden suurimpia vammaispalveluoperaattoreita. Kiinteistöt ovat sijainniltaan erinomaisia, ja kaupan myötä Hoivatilojen Ruotsin liiketoiminta nelinkertaistui.

Syyskuussa osallistumme Business Arena Stockholm -tapahtumaan toista kertaa. Kyseessä on Ruotsin laajin kiinteistöalan tapahtuma.

Olemme siis käynnistäneet liiketoiminnan Ruotsissa menestyksekkäästi, mikä luo hyvän pohjan tulevien vuosien kasvulle. Olemme osoittaneet, että tällä sektorilla on mahdollista kasvaa, tarjoamalla laadukkaita kiinteistöjä ja erinomaista asiakaspalvelua. Hoivatilat AB tarjoaa ”Hus med hjärta” – Tiloja suurella sydämellä.

Maria Frid
toimitusjohtaja, Hoivatilat AB

Edellinen Seuraava