Artikkelit | 19.3.2021

Hoivatilat AB:n kuulumisia

Viime vuosi oli meille menestyksekäs. Kaksi kehitysvammaisille tarkoitettua hoivakotia valmistui keväällä kahden viikon sisällä. Muutamaa kuukautta myöhemmin meillä oli ilo saada ensimmäinen Hoivatilojen päiväkoti Ruotsissa valmiiksi Eskilstunan alueella, yhteistyössä varhaiskasvatusoperaattori British Minin kanssa.

Vuosi huipentui, kun meille ilmoitettiin tonttikilpailun voitosta Tukholman kasvavassa Huddingen esikaupungissa. Tämä voitto on poikkeuksellisen tärkeä tulevaisuuden kannalta, ja siitä tulee erinomainen referenssi Hoivatilojen Ruotsin toiminnalle. Huddingen esikouluprojektista esimakua antaa sen idyllinen nimi: Sommarvillan eli kesähuvila.

Joulukuussa 2020 osallistuimme Business Arena Tukholma -tapahtumaan. Kävimme verkkotapahtumassa useita hyviä keskusteluja potentiaalisten asiakkaiden, kuntien päättäjien sekä operaattoreiden kanssa. Osallistuin myös kahteen paneelikeskusteluun.

Vuoteen 2021 kuuluu useita mielenkiintoisia kehityshankkeita.

Päiväkotiprojektit ovat käynnissä Tukholman lähettyvillä Upplands Väsbyssä ja Norrtäljessä sekä Älmhultissa, joka tunnetaan parhaiten siellä sijaitsevasta Ikean pääkonttorista. Tierpin kuntaan Keski-Ruotsissa rakennamme erityistä hoivakohdetta vammaisille. Lisäksi suunnitteilla on monia muita mielenkiintoisia hankkeita!

Sen lisäksi, että teemme työtä Hoivatilojen tunnettuuden eteen uusien hienojen projektien kautta, olemme myös rakentaneet hyvän tiimin Hoivatiloille Ruotsiin. Meillä työskentelevät business controller Caroline Köhler, projektipäällikkö Tobias Jarmteg sekä liiketoiminnan kehittäjä Paul Lindquist. Olemme valmita kasvattamaan Hoivatiloja Ruotsissa, ja etsimme uusia upeita kollegoja liittymään tänä vuonna tiimiimme!

Maria Frid
Toimitusjohtaja, Hoivatilat AB

Edellinen Seuraava