Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on kasvun ratkaisija kunnille ja yrityksille. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin. Tästä kertovat myös arvomme

Tutustu arvoihimme

Hoivatilat on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on tehnyt yhteistyötä jo yli 60 kunnan kanssa ja käynnistänyt sekä toteuttanut n. 180 kiinteistöhanketta.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Toimipisteet ovat sekä Oulussa että Espoossa.

Tutustu mahdollisiin uusiin työtovereihisi

Haemme Rakennuttajapäällikköä tai -insinööriä

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys, joka toimii aktiivisesti asiakkaidensa eduksi. Kasvumme tukemiseksi haluamme vahvistaa rakennuttamisen osaamistamme – tule mukaan.

Rakennuttajapäällikkö tai -insinööri

Tehtävä: Rakennuttajapäällikkönä vastaat kohteidemme rakennuttamisesta aina rakennusluvan hakemisesta kohteen valmistumiseen saakka. Toimenkuvasi muodostuu monipuolisista rakennuttamisen tehtävistä yhdessä muiden rakennuttajapäälliköiden ja muun organisaatiomme kanssa. Työskentelet tiiviisti myös asiakkaidemme ja urakoitsija- sekä suunnittelukumppaneidemme kanssa. Työtehtäviisi kuuluu työmaiden valvonta-, tarkastus- ja kosteudenhallintatehtävät. Työ on kokoaikatyötä ja edellyttää matkustusvalmiutta Keski- ja Pohjois-Suomen alueella. Toimistomme sijaitsee Oulunsalossa.

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta ja tiimityöskentelytaitoja. Voit olla vasta valmistunut tai omata muutaman vuoden työkokemuksen. Rakennustekninen koulutus ja talotekninen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulla on ajokortti ja olet valmis matkustamaan lähinnä Keski- ja Pohjois-Suomessa omalla autolla. Olet asiakaspalveluhenkinen ja ratkaisukeskeinen. Sinulla on halu työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden oppia, kehittyä ja edetä uralla. Lisäksi meiltä saat osaavan organisaation vankan tuen ja mukavan, mutkattoman työyhteisön. Tarjoamme myös kilpailukykyisen kokonaiskompensaation ja mahdollisuuden tulospalkkioon. Hoivatiloilla pääset kehittämään uutta ja jättämään jälkesi liiketoimintaamme ja yrityksemme menestystarinaan.

Lisätietoja tehtävästä antavat varatoimitusjohtaja Riku Patokoski, puh. 040 510 5475 ja henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen, puh. 040 524 2768. Rikun tavoittaa parhaiten 27.3. klo 8-10 tai 29.3. klo 9-11 ja Riikan 28.3. klo 9-11. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 2.4.2019 osoitteeseen riku.patokoski@hoivatilat.fi.