Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on hoivan ja kasvatuksen tilojen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyritys. Toimintatapamme on ainutlaatuinen. Kunnille olemme kokonaisvaltainen palvelukumppani. Yrityksille olemme partneri, joka huolehtii kiinteistöhankkeet alusta loppuun, tontin hankinnasta valmiin erityiskiinteistön ylläpitoon saakka. Hankkeistamme suuri osa liittyy uudenlaisiin palvelumalleihin ja nopeisiin asiakastarpeisiin. Niihin ratkaisuja kehittämällä luomme parempaa yhteiskuntaa yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Listauduimme Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle maaliskuussa 2017. Omistuksessamme on kiinteistöjä yli 400 miljoonan euron arvosta noin 60 Suomen kunnassa. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Espoossa ja Tukholmassa.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla.  Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin. Tästä kertovat myös arvomme:

Tutustu arvoihimme

Tutustu mahdollisiin uusiin työtovereihisi

Jätä meille avoin hakemus!

rekrytointi@hoivatilat.fi