Uutiset | 20.9.2018

Hoivatilojen ensimmäinen kouluhanke käyntiin Siilinjärvellä

Hoivatilojen ensimmäinen kouluhanke käynnistyy Siilinjärvellä. Hoivatilat on hankkeessa mukana rakennuttajana, rahoittajana ja kiinteistön omistajana. Siilinjärven kunnalle vuokramallilla toteutettava Kuuslahden koulu on investointiarvoltaan noin kolme miljoonaa euroa. Vuokrasopimuksen kesto on 15 vuotta. Hoivatilat toteuttaa hankkeen yhteistyössä Plus Hoivakiinteistöt Oy:n kanssa.

Kuuslahden koulu suunnitellaan Hoivatilojen Investointivapaa Domino -koulun periaatteiden mukaisena modernina oppimisympäristönä. Dominossa korostuu tekemällä oppiminen (DO), välittäminen (MIND) ja hetkessä eläminen (NOW).  Koulu on tarkoitus ottaa käyttöön elokuussa 2019.

”Tämä hanke on meille tärkeä avaus koulusektorilla. Olemme tunnistaneet kuntatapaamisissa, että vuokra- ja elinkaarimallilla hankittavien koulujen määrä on kasvussa. Kunnat eivät halua enää omistaa itse kaikkia kiinteistöjä, vaan tukeutuvat enenevässä määriin yksityisten kumppaneiden tarjontaan. Hoivatilat haluaa vastata osaltaan tulevaan kysyntään”, sanoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Hoivatilat Siilinjärvi koulu
Edellinen Seuraava