Blogi | 15.12.2017

Hoivatilojen vuosi myyntijohtajan vinkkelistä

Isossa kuvassa voin todeta, että hoivakiinteistömarkkina on hyvissä voimissaan. Se kasvaa, megatrendit ja markkina-ajurit eivät ole muuttuneet. Väestön ikääntyminen, kaupungistuminen, julkisen talouden haasteet, sote-uudistus, valinnanvapaus asiakasseteleineen ja henkilökohtaisina budjetteineen ovat edelleen pinnalla.

Asetimme vuodelle 2017 kovat tavoitteet. Nyt vuoden kääntyessä loppusuoralle ilahduttavaa on huomata uusien asiakkuuksien saaminen sekä kuntien kasvava kiinnostus Hoivatilojen elinkaarimallia kohtaan. Olemme toteuttaneet Avaimet käteen -konseptilla pitkästi toistasataa varhaiskasvatuksen ja hoivan vuokratilaa eri puolille Suomea yhteistyössä 50 kunnan kanssa.

Kiitokset kuntapäättäjille, jotka antoivat meille arvokasta palautetta toiminnastamme tutkimuslaitos Kantar TNS (ent. TNS Gallup Oy) toteuttamassa tutkimuksessa syksyllä 2017. Kiitokset luottamuksesta toimintaamme kohtaan. Haluamme myös jatkossa tarjota sellaisia kiinteistöratkaisuja, jotka helpottavat kuntien kiinteistöinvestointien tekemistä.

Seuraamme Hoivatiloissa jatkuvasti asiakastyytyväisyyttä. Kiitokset tiloissamme toimiville asiakkaille, jotka haluavat edelleen suositella meitä yhteistyökumppanina. Ilman teitä ei ole meitäkään.

Toimintamallimme on muovautunut ekosysteemiksi. Siinä hyvin keskeinen rooli on yhteistyökumppaniverkostollamme, jonka merkitys kiinteistöhankkeille on suuri. Tällä tiellä jatkamme ensi vuonnakin.

Digi on hyvä renki, huono isäntä

Tänä päivänä puhutaan siitä, että ajan hengessä pysyvät parhaiten mukana digiloikkaan kykenevät ketterät yritykset. He ovat muita kaksi askelta edellä, ellei kolmekin. Digissä on varmuudella kilpailuetua tuovia isoja mahdollisuuksia. Digin kilpailuetu syntyy siitä, että yritys pystyy löytämään digistä itsellensä sopivat sisällöt ja toimintatavat edetä valitsemallaan tiellä avoimella mielellä. Hyvä muistaa, että tiettyjä asioita ei kuitenkaan voi  korvata. Esimerkiksi b-to-b-kohtaamisissa vain ihmiset kykenevät rakentamaan luottamusta. 

Haluan lämpimästi kiittää Hoivatilojen asiakkaita, kuntakumppaneita ja yhteistyökumppaneita sekä omaa joukkuettamme. Yhdessä tekemällä saavutamme suuriakin unelmia ja päämääriä.

Rauhallista Joulua ja tapaamisiin ensi vuonna!

Edellinen Seuraava