Kuntamarkkinat - Hoivatilat

Hoivatilat Kuntamarkkinoilla

Koska maailma muuttuu yhä nopeammin, tulee rakentaa yhä kestävämmin. Kuntamarkkinat käytiin tänä vuonna teemalla Kestävät kunnat.

 

Hoivatilat auttaa yhteiskuntaa rakennuttamalla kuntien ja palveluyritysten käyttöön yhteiskunnallisesti, ekologisesti ja taloudellisesti kestäviä elin- ja palveluympäristöjä. Kestävä päätös kestää myös tarkastelun.

Valmiita konseptejamme hyödyntämällä asiakkaamme voi keskittyä omaan ydintoimintaansa, kun me Hoivatiloila huolehdimme muusta. Kuntamarkkinoilla esittelimme kaksi tapaa luoda parempaa yhteiskuntaa kestävän päätöksenteon reunaehdot huomioiden.

Toiveiden kortteli

Hoivatilojen Toiveiden korttelit suunnitellaan aidosti osallistamalla. Toiveiden kortteliin voi sijoittua niin kunnan, maakunnan, valtion kuin yksityisen ja kolmannen sektorin palveluja. Hankkeessa jokaisella on mahdollisuus vaikuttaa unelmiensa kaupunkiympäristön rakentamiseen. Lue lisää.

Vuokramalli

Tilat palveluna nopeasti ja helposti! Hoivatilat huolehtii kaikista rakentamiseen liittyvistä asioista, kohteen käytettävyydestä sekä sovituista ylläpitopalveluista koko vuokra-ajan. Asiakas saa aina yhden kiinteän vuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut. Lue lisää.

Hoivatilojen puheenvuorot ja tietoiskut

Tietoisku: Suora lähetys Toiveiden korttelista

Hoivatilat toteutti Tuusulan asuntomessualueelle palvelukorttelin, jossa yhdistyvät varhaiskasvatus ja ikäihmisten asuminen sekä hoivapalvelut. Norlandian operoimassa korttelissa toimivat myös koirapäiväkoti ja deli-keittiö, josta saa lähi- ja luomuruokaa myös kotiin vietäväksi. Tietoiskussa esitellään kiinteistön kestäviä ratkaisuja sekä korttelihankkeen eteneminen kaavoituksesta valmiiksi kohteeksi.

Tietoisku: Kiinteistöt vuokramallilla – kestävä päätös kuntatalouteen

Hoivatilojen toimitusjohtaja Jussi Karjula kertoo Teams-keskustelussa, miten vuokramalli auttaa kuntia kestävissä talouden päätöksissä ja riskien hallinnassa.

Asiantuntijapuheenvuoro: Kiinteistöinvestoinnit ja kestävä kuntatalous

Kaupunkineuvos Kari Nenonen avaa vuokramallin vaikutuksia toimintaympäristössä, jossa tilatarpeet kasvavat ja kuntatalous kiristyy.

Esittelyvideo: Hoivatilat apuna kestävissä päätöksissä

Jussi Vikman, Asiakkuusjohtaja, kunta- ja yritysasiakkaat, Hoivatilat Oyj

Ratkaisuja 2/2020 julkaistu

Lue lisää Hoivatilojen vuokramallista ja Toiveiden korttelista uudesta sidosryhmälehdestämme.

Kestävä rakentaminen

 

Kestävä rakentaminen tuo mieleen useimmiten rakennuksen kunnon säilymisen. Ekologisesti kestävä rakentaminen tarkoittaa taas rakentamisen ympäristövaikutuksien huomioon ottamista aina materiaalivalinnoista logistiikan ympäristövaikutuksiin. Hoivatilat hyödyntää aktiivisesti tietoa ympäristöön ja ilmastoon vaikuttavista tekijöistä liiketoiminnan ympäristövaikutusten minimoimiseksi. Tutustu esimerkkeihin vastuullisesta kiinteistönomistajuudesta!

Lue lisää

Osallistu arvontaan!

Arvomme kaikkien 20.9.2020 mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken 5 kpl ravintolalahjakortteja vapaavalintaiseen ravintolaan (arvo á 100 €). Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti.