Hoivatilat on erikoistunut päivä- ja hoivakotien, koulujen sekä palvelukortteleiden tuottamiseen, rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen.

Hoivatilat on palveluyhtiö. Olemme enemmän kuin rakennusliike tai kiinteistörahasto. Olemme kuntien ja palveluntuottajien kokonaisvaltainen kumppani sekä kiinteistöjen aktiivinen ja vastuullinen omistaja.

Tilat palveluna -vuokramalli

Huolehdimme kaikista tilojen rakentamiseen liittyvistä asioista, tilojen käytettävyydestä sekä sovituista ylläpitopalveluista koko vuokra-ajan.

  • Sopimukset ja luvat
  • Tontin vuokraus tai ostaminen
  • Tilojen suunnittelu ja toteutus
  • Valmiin kiinteistön aktiivinen omistaminen
  • Sopimuksen mukaiset ylläpitopalvelut

Asiakas voi valita joko puhtaan pääomavuokramallin tai lisätä kokonaisuuteen eri laajuisia elinkaaripalveluja, esimerkiksi:

  • Kiinteistönhuollon
  • Ulkoalueiden ylläpidon
  • Siivouksen
  • Jätehuollon
  • Vartioinnin jne.

Tilat palveluna -vuokramalli räätälöidään aina asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan, ja asiakas saa aina yhden kiinteän vuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut.

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen ja vastuullinen omistajuus. Koska Hoivatilat ottaa vastuun kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Tutustu liiketoimintamalliimme

2

Avaimet käteen yhdellä sopimuksella

Tilojen tuottamisen lisäksi Hoivatilat vastaa kaikista rakentamiseen liittyvistä sopimus- ja lupaprosesseista. Hoivatilat vastaa tonttien vuokraamisesta ja ostamisesta, tilojen suunnittelusta ja toteutuksesta sekä valmiiden kiinteistöjen aktiivisesta omistamisesta. Hoivatilojen mallissa tilan käyttäjä saa toiveidensa mukaiset tilat ns. avaimet käteen periaatteella yhdellä sopimuksella.

Tutustu elinkaarimalliin

3

Muunneltavat tilat ja osallistava suunnittelu

Hoivatiloilla on sekä kokemusta että valmiita tehokkaita ratkaisuja, joita hyödynnetään kaikessa tekemisessä. Erityistä huomiota kiinnitetään tilojen muunneltavuuteen ja monikäyttöisyyteen. Hoivatilojen asiantuntemus antaa asiakkaalle koettujen ratkaisujen varmuutta ja kokemuksen tuomaa kustannustehokkuutta. Osallistamme asiakkaamme aina suunnitteluprosessiin, jolloin tiloista tulee varmasti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaiset.

Osallistava suunnitteluprosessi

4

Kokemuksen hyödyntäminen

Hoivatilat tuntee hoivan tilojen erityisvaatimukset. Hoivatilojen yhteistyökumppaneina on asiantuntijaverkosto, jolla on vahva osaaminen suunnittelusta, hoivarakentamisesta ja laadukkaasta tekemisestä. Jokainen kohde suunnitellaan asiakkaan toiveiden ja tilojen käytön ehdoilla. Kokemusta Hoivatiloilla on yli 200 hankkeesta yli 60 kunnassa.

Tutustu referensseihimme