Hoivatilojen elinkaarimallin avulla voit keskittyä ydinosaamiseesi – me huolehdimme kiinteistöstäsi.

Elinkaarimalli on kiinteistöjen hankintatapa, joissa toteuttaja kantaa rakennuksesta perinteistä takuuaikaa pidemmän ja laajemman vastuun. Elinkaarimalli soveltuu erilaisiin kohteisiin ja on mallina joustava. Hoivatilojen elinkaarimalli sisältää sekä kiinteistön omistamisen että sen vastuullisen ylläpidon.  Tutustu Hoivatilojen elinkaarimalliin.

Mikä?

Hoivatilojen tarjoama elinkaarimalli on kunnalle selkeä, yhden sopimuksen ja yhden toimijan malli. Kunta saa käyttövalmiit tilat yhdellä avaimet käteen -sopimuksella, joka sisältää kohteen suunnittelun, rakentamisen, rahoituksen sekä kiinteistön ylläpidon ja pitkäaikaisen omistamisen. Elinkaarimalli tuo kunnalle helpon ja huolettoman ratkaisun kiinteistötarpeisiin.

Kenelle?

Elinkaarimalli sopii parhaiten julkisen sektorin pitkäaikaisiin investointihankkeisiin, joihin Hoivatilat voi tuoda pitkäaikaisella sitoutumisellaan lisäarvoa. Esimerkiksi päiväkotien, koulujen tai suurempien vanhusten palvelutalojen kohdalla elinkaarimalli on hyvä ratkaisu. Perinteisesti elinkaarihankkeita on pidetty suurien yli kymmenen miljoonan euron hankkeiden toteutusmallina. Me tarjoamme ratkaisun, joka sopii hyvin hankkeisiin miljoonasta ylöspäin. Yli 150 hankkeen kokemuksella pystymme tuomaan asiakkaille valmiita, toimintaan suunniteltuja ratkaisuja. Varmistamme käyttäjille pitkäikäiset, terveet ja toimivat kiinteistöt panostamalla elinkaarihankkeissamme erityisen paljon rakennuksen suunnitteluun, valittaviin materiaaleihin, rakentamiseen ja valvontaan.

Miten?

Toteutus on Terve Kiinteistö -konseptimme mukainen, ja suunnittelussa huomioimme aina laadukkaat ja toimintaan sopivat materiaalivalinnat sekä oikein mitoitetut talotekniikan laitevalinnat. Varmistamme hankkeen korkean työn laadun ja lopputuloksen rakennuttamalla ja valvomalla hankkeen alusta loppuun omalla valvojaorganisaatiollamme. Asiakas saa tilat valmiina käyttöön sovitun aikataulun ja varustelutason mukaisesti. Kiinteistöissämme on käytössä nykyaikaiset kiinteistöhallinnan järjestelmät ja kiinteistötekniikan ratkaisut. Säännöllisten huolto-ohjelmamme mukaisten huoltojen ja laadukkaan kiinteistön ylläpidon ansiosta varmistamme, että kiinteistö on hyväkuntoinen vielä sopimuskauden päätyttyäkin.

Elinkaarimallit Hoivatilat

Kiinnostuitko kiinteistöjen elinkaarimalleista. Täältä löydät eri vaihtoehtoja elinkaarimallien vaihtoehdosta.

Ota yhteyttä

Juhana Saarni

Kiinteistöjohtaja, vuokralais­yhteydet, kiinteistö­hallinto ja -järjestelmät, kuntayhteydet 040 354 2662 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi