Hoivatilalainen esittäytyy - Varatoimitusjohtaja Riku Patokoski - Hoivatilat

Hoivatilalainen esittäytyy – Varatoimitusjohtaja Riku Patokoski

Olen 46-vuotias Oulusta kotoisin oleva arkkitehti. Asun Helsingin Vallilassa yhdessä avopuolison ja koiran kanssa. Koiran lenkittäminen on mukavaa vastapainoa työlle, mutta paras paikka viettää vapaa-aikaa on mökki Hailuodossa meren rannalla. Urheiluharrastuksista painonnosto vie tällä hetkellä eniten aikaa, lisäksi viihdyn laskettelurinteissä ja juoksupolulla. Pidän myös kaupunkimatkoista hyviin ravintoloihin.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Vastuulleni kuuluu Hoivatilojen kansainvälisen liiketoiminnan kasvattaminen, se on ollut erittäin mielenkiintoista. Työskentely yhdessä ruotsalaisten asiakkaiden, yhteistyökumppaneiden ja oman organisaatiomme kanssa on ollut opettavaista ja palkitsevaa.

Lisäksi vastaan palvelukortteliliiketoiminnasta. Palvelukorttelit ovat isompia aluehankkeita, joissa yhdistämme erilaista asumista ja palveluita. Näin kehitämme lisäarvoa asiakkaille, asukkaille ja kaupungeille.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Parasta ovat ihmiset. Meillä on ainutlaatuinen huipputiimi tekemässä hienoa työtä. Meillä on myös mukavat asiakkaat ja pidän heidän kanssaan työskentelystä ja ratkaisujen hakemisesta yhdessä.