1

Päiväkoti

Tarjoamme käyttövalmiin päiväkodin yhden sopimuksen periaatteella. Rakennamme ja sisustamme päiväkodin sekä toteutamme virikkeellisen piha-alueen toiveittesi mukaisesti

Tutustu

2

Hoivakoti

Tuotamme hoivakoteja ikääntyville ja erityisryhmille yhden sopimuksen periaatteella. Sisustamme hoivakodin ja toteutamme virikkeellisen piha-alueen toiveittesi mukaisesti.

Tutustu

3

Palvelukortteli

Palvelukortteli on uuden ajan palvelujen ja asumisen keskittymä, jonka avulla voidaan ratkaista kaupunkisuunnittelun haasteita. Se parantaa asukkaiden arjen kokemusta ja mahdollistaa kaupungin kehittämisen.

Tutustu

4

Domino-koulu

Uusimuotoinen oppimisympäristö luo joustavuutta ajan, paikan, oppimissisältöjen ja toteutustapojen suhteen. Dominossa korostuvat tekemällä oppiminen (DO), välittäminen (MIND) ja hetkessä eläminen (NOW).

Tutustu

5

Lastenkoti

Lastensuojeluyksiköt on suunnattu lapsille, joita ei voida sijoittaa perheeseen tai perhekotiin. Eheä asuinympäristö luo puitteet asukkaiden yksilölliselle kasvulle.

Tutustu

6

Turvakoti

Kodin tulisi olla jokaiselle se kaikista turvallisin paikka – aina niin ei ole. Turvakotiin tulee asiakkaita esimerkiksi kaupungin sosiaalitoimen lastensuojeluyksikön, poliisin, seurakunnan ja terveysasemien kautta.

Tutustu