Ratkaisut

Ratkaisut helposti yhdellä sopimuksella

Ratkaisuja erilaisiin tilatarpeisiin

Hoivatilat on hoivan tilojen tuottamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut yritys. Toimintatapamme on ainutlaatuinen. Kunnille olemme kokonaisvaltainen palvelukumppani. Yrityksille olemme partneri, joka huolehtii kiinteistöhankkeet alusta loppuun, tontin hankinnasta valmiin erityiskiinteistön ylläpitoon saakka. Suoraviivainen toimintatapamme tarjoaa sekä kunnille että yrityksille riskittömän vaihtoehdon kasvun haasteiden ratkaisuun.

0 kk6 kk12 kk18 kk24 kk30 kk36 kk
Hoivatilojen projekti 0 Perinteinen hoivatilaprojekti 0

Helpot ratkaisut ilman omia investointeja

Suunnittelemme ja tuotamme hoivatilat asiakkaan toiveiden ja käyttötarkoitusten ehdoilla. Luovutamme jokaisen kohteen sisustusta ja pihatöitä myöten käyttövalmiiksi viimeisteltynä ja jatkamme itse kohteiden aktiivisena omistajana. Vastaamme kiinteistöjen investointikustannuksista ja kannamme vastuumme tilojen toimivuudesta myös tulevaisuudessa.

Yhteistyö Hoivatilojen kanssa on täysin riskitön ratkaisu kiinteistöhaasteisiin. Autamme kuntia laadukkaiden palveluiden järjestämisessä ja tarvittaessa etsimme toteuttamiimme tiloihin myös palveluntarjoajan kumppaniverkostostamme.

Osaaminen takaa onnistuneet ratkaisut

Olemme toteuttaneet jo yli sata rakennushanketta, joten meille on kertynyt huomattava määrä hoivakiinteistöjen erityisosaamista. Hyödynnämme kohteiden suunnittelun pohjana hoiva- ja päiväkotien mallistojamme. Niiden pohjalta teemme kunkin kohteen yksilölliset suunnitelmat yhteistyössä asiakkaidemme kanssa.

Tuotamme ja vuokraamme päivä- ja hoivakodit, koulut sekä palvelukorttelit

  • yhden sopimuksen avaimet käteen -mallilla
  • verkostossamme eri palvelun tarjoajia
  • käyttövalmiit tilat jopa alle vuodessa
  • elinkaariajattelu ja vastuullinen omistajuus
Tutustu   Päiväkodit    Hoivakodit    Palvelukorttelit    Koulut