← Selaa referenssejä

Case: Aarresaari Päiväkodit, Päiväkoti Horisontti, Porvoo

Ensimmäinen Aarresaari Päiväkoti näki päivänvalon jo vuonna 1995 Jyväskylässä, ja vuonna 2014 samalla konseptilla toteutettuja päiväkoteja on 12. Elokuussa 2014 seikkailunhaluiset porvoolaislapset saivat Päiväkoti Horisontin, jossa muonavahvuuteen mahtuu enintään 75 lasta. Päällystöön kuuluu 12 henkilöä.

Yrittäjät Olli Liimatainen ja Janne Jukarainen, Aarresaari Päiväkodit

”Komentosillalle paistaa aurinko”

Aarresaari Päiväkodeissa pääsee kutkuttavien kokemusten ja unohtumattomien elämysten pariin. Päiväkotien päällystö ohjaa lapsia aarteenetsintään, mielikuvituksen käyttöön sekä musiikin ja liikunnan pariin. Kuopion ja Porvoon Aarresaari Päiväkodit on toteutettu Hoivatilojen kanssa, ja uusia yksiköitä on jo suunnittelupöydällä.

Yrittäjä Janne Jukaraisesta Hoivatilojen toteuttaman hankkeen etenemistä on ollut mukava seurata. ”Suunnitteluvaiheessa kaikki toiveemme otettiin huomioon ja selviteltiin. Saimme koko ajan tietoa projektin etenemisestä, aikataulussa oltiin etuajassa ja rakentamisen jälki on todella siistiä. Kustannuksissa ei tullut yllätyksiä. Meille on tärkeää se helppous ja turvallisuus, jotka syntyvät luotettavan kumppanin kanssa toimimisesta”, kiittelee Janne.

”Me merirosvot osaamme rakentaa pelastuslautan, mutta emme päiväkotia. Se, joka osaa rakentaa kiinteistön ja hoitaa sitä, keskittyköön siihen, jotta me saamme purjehtia merirosvoina kohti uusia seikkailuja”, virnistää Janne.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä