← Selaa referenssejä

Case: Aarresaari Päiväkodit, päiväkoti Myötätuuli, Nurmijärvi

“Kiihkeimmän kasvun vuosina Nurmijärven kunnassa muutettiin päiväkodeiksi tiloja, joita ei alunperin ole suunniteltu kyseiseen käyttöön”, taustoittaa tilannetta Nurmijärven varhaiskasvatuspäällikkö Leena Laine. Kunnan päivittäessä palveluverkkosuunnitelmaansa nousikin esiin tarve korvata aiempia käyttöön soveltumattomia tiloja nopeasti uusilla, päiväkotikäyttöön suunnitelluilla kiinteistöillä.

Laine muistelee, että Hoivatiloilta oltiin kuntaan aktiivisesti yhteydessä juuri oikeaan aikaan. Kun soveltuva tontti löytyi ja aikataulut istuivat yksiin, Hoivatilat vuokrasi tontin kunnalta ja uusien tilojen toteuttaminen voitiin aloittaa heti – ilman kunnan kiinteistöinvestointeja.

Myötätuulen projekti

Nurmijärven Kirkonkylään toteutetusta päiväkodista tuli Aarresaari-päiväkoti Myötätuuli. ”Päiväkoti on kyllä nimensä veroinen! Koko projekti on edennyt hyvässä myötätuulessa”, toteaa Laine tyytyväisenä ja kiitteelee vuolaasti Hoivatiloja yhteistyöstä. Erityiskiitokset hän haluaa esittää siitä, millaisella aikataululla tilojen tuotanto eteni tontin järjestymisen jälkeen.

Uudet tilat mahdollistavat Laineen mukaan aiempaa paremmin pienryhmätoiminnan ja Aarresaari-päiväkoteihin olennaisesti kuuluvan päivittäisen seikkailun. ”Lisäksi pihalla on huomioitu eri materiaalien merkitys lasten ulkoilussa”, Laine kertoo toteutuksen hyviksi havaituista yksityiskohdista. ”Hoivatilojen ansiosta nurmijärveläisillä lapsilla on nyt turvalliset, terveelliset ja toimivat tilat”, Laine toteaa tyytyväisenä.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä