← Selaa referenssejä

Case: Attendo, Attendo Vanha Seppä, Vihti

Vanha Seppä on Attendon ensimmäinen yhteishanke Hoivatilojen kanssa. ”Meille jäi todella hyvät tunnelmat. Ilman mitään ylisanoja voin todeta, että olemme tähän projektiin kokonaisuudessaan todella tyytyväisiä”, toteaa Attendon hoivapalveluiden aluejohtaja Simo Saaranen.

Hoivatilat valikoitui Attendon yhteistyökumppaniksi, sillä toteutuksen aikataulutus sopi yhteen tilojen käytön tarpeen kanssa. Loppujen lopuksi sovitusta aikataulusta pystyttiin jopa nipistämään ja kiinteistö oli valmis vastaanottamaan asukkaansa hieman aiottua aiemmin. Aikataulun lisäksi Saaranen haluaa kiittää Hoivatiloja tilaajan toivomusten kuuntelusta ja huomioimisesta suunnitteluvaiheessa, tuottajan ja rakentajan yhteistyön sujuvuudesta sekä yhteydenpidosta koko projektin ajalta.

Asukkaat herättävät talon henkiin

Attendo Vanha Seppä on suunnattu erilaisista toimintakyvyn häiriöistä kärsiville ikäihmisille, jotka tarvitsevat ympärivuorokautista hoivaa ja hoitoa. Tarve uudelle hoivakodille syntyi Karviaisen kuntayhtymän muokatessa vanhuspalveluiden palveluverkkoaan.

Vanhan Sepän 40 asukaspaikasta 20 osoitettiinkin suoraan suljettavalta vuodeosastolta siirtyville asukkaille. Paljon hoitoa tarvitsevasta asiakasryhmästä huolimatta kohde on ensijaisesti koti. ”Rakennus sulautuu hyvin ympäristöön. Se ei ole mikään laitos vaan koti muiden joukossa”, toteaa Saaranen.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä