← Selaa referenssejä

Case: Kehitysvammaisten palvelutalo Keravalla

Hoivatilojen toimintahistorian sadas hanke pyörähtää marraskuussa käyntiin Keravalla. Kyseessä on 27- paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti.

KOLMEN TALON KOKONAISUUS

Keravalle valmistuu  27-paikkainen kehitysvammaisten palvelukoti. Kokonaisuus muodostuu kolmesta rivitalosta, joista kaksi rivitaloa on varattu lievästi kehitysvammaisille asukkaille ja yksi puolestaan vaikeasti kehitysvammaisille asukkaille. Palvelukoti valmistuu syksyllä 2017.

Uusi palvelukoti sijaitsee Keravan keskustan tuntumassa monipuolisen asuinympäristön keskellä. Palvelukodin suunnittelussa on haluttu korostaa sitä, että asuinympäristö on yhteisöllinen, turvallinen, kodinomainen ja elämänlaatua kohentava. Pihapiiriin ja terassien suunnittelussa on huomioitu turvallisuus ja esteettömyys.

ASUKKAIDENSA NÄKÖINEN KOTI

Keravan kehitysvammaisten palvelukotihankkeen palveluista vastaa Attendo Oy. ”Suunnittelussa on erinomaisesti otettu huomioon tulevien asukkaiden tuen tarpeet asumisessa. Palvelukoti tulee olemaan asukkailleen koti, jossa kukin asukas voi elää oman näköistä elämää”, aluejohtaja Erja Kaksonen Attendosta kertoo.

HOIVATILOJEN JUHLAHANKE

Keravan kehitysvammaisten palvelukoti on Hoivatilojen sadas kiinteistöhanke. Tulemmekin muistamaan talon asukkaita ja henkilökuntaa lahjoituksella, jonka avulla uudet asukkaat pääsevät viettämään yhteistä retkipäivää. Juhlan aihetta on myös siinä, että Kerava on 50. kunta, jonka kanssa Hoivatiloilla on ollut ilo ja kunnia tehdä yhteistyötä.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä