← Selaa referenssejä

Case: Peppi & Bobby, Nokia

Vanhan päiväkodin tontti Nokian kuntakeskuksessa saa täysin uuden elämän, kun liikenteellisesti oivalliselle paikalle nousee Peppi & Bobby -päiväkoti. Hoivatilojen tuottamissa tiloissa muunneltavuus ja monipuolinen käyttö on huomioitu sekä ulkona että sisällä.

Vanhalle päiväkotitontille kuntakeskusen ydinkortteleihin saadaan Nokialla monipuoliset, turvalliset ja viihtyisät tilat 126 lapselle. Hoivatilojen tuottamiin tiloihin vuokralaiseksi asettuu Nokian englanninkielisen päiväkodin kannatusyhdistys ry. Yhdistys on aikoinaan aloittanut toimintansa pyörittämällä englanninkielistä leikkikoulua. Vuosien myötä toiminta on laajentunut ja päiväkotia yhdistys on pyörittänyt vuodesta 2003 alkaen.

Nyt rakentuvat uudet tilat antavat yhdistykselle jälleen mahdolllisuuden toiminnan laajentamiseen. “Nyt toimintaan saadaan ensimmäistä kertaa mukaan pienet lapset, eli 0-3-vuotiaat, ja myös suomenkielistä päivähoitoa englanninkielisen rinnalle”, kertoo Peppi & Bobby -nimen saavan päiväkodin toiminnasta Nokian englanninkielisen päiväkodin kannatusyhdistyksen puheenjohtaja Jari Tuominen.

Muuntautuvat ja monipuoliset tilat

Uusien tilojen rakentaminen jo aiemmin päiväkotikäytössä olleelle tontille ja perinteikkäälle toimijalle on tuonut oman värinsä koko hankkeeseen. “Tontti on äärimmäisen hieno. Vanhojen, tunnelmallisten puiden siimekseen pihalle tuodaan asiakkaan toiveesta leikkivälineiden lisäksi ulkogrilli ja kasvihuone”, esittelee persoonallisia ratkaisuja Hoivatilojen myyntijohtaja Antti Kurkela. Kannatusyhdistyksestä kiitelläänkin Hoivatilojen asiakaslähtöistä toimintaa. “Olemme saaneet vaikuttaa sisä- ja ulkotiloihin myös rakennusprojektin aikana. Olemme yhteistyöhön kokonaisuudessaan todella tyytyväisiä”, kertoo Jari Tuominen hyvillään.

Jos pihalla on Hoivatilojen Kurkelaa lainaten hieman ekstraa, niin on sitä vähän sisätiloissakin. Kannatusyhdistyksen toiveesta sisätiloihin toteutettiin 126 hengelle mitoitettu juhlatila. Liikuntaankin soveltuva sali ei sinänsä ole erikoinen, mutta sen seinältä näyttämöksi kääntyvät puolapuut ja kattoon sijoitettu esitystekniikka kyllä ovat. “Toiveenamme oli tehdä ratkaisuja, joilla taataan päiväkodin tiloille maksimaalinen käyttöaste. Muun muassa tämä lukituilla ovilla päiväkodin tiloista eristettävä ja omalla sisäänkäynnillä varustettu sali on juuri sitä mitä halusimme!”, toteaa Tuominen tyytyväisenä.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä