Pilke Päiväkodit - Peppi & Bobby -päiväkoti Nokia - Hoivatilat

Peppi & Bobby -päiväkoti, Nokia

  • Asiakas: Pilke Päiväkodit
  • Tyyppi: Päiväkoti
  • Sijainti: Nokia
  • Hoitopaikkojen lukumäärä: 126
  • Valmistumisvuosi: 2016

Muuntautuvat ja monipuoliset tilat lapsille – jopa kasvihuone

Vanhan päiväkodin tontti Nokian kuntakeskuksessa saa täysin uuden elämän, kun liikenteellisesti oivalliselle paikalle nousi Pilke Päiväkotien Peppi & Bobby -päiväkoti. Hoivatilojen tuottamissa tiloissa muunneltavuus ja monipuolinen käyttö on huomioitu sekä ulkona että sisällä.

Vanhalle päiväkotitontille kuntakeskuksen ydinkortteleihin saatiin Nokialla monipuoliset, turvalliset ja viihtyisät tilat lapsille. Hoivatilojen tuottamiin tiloihin vuokralaiseksi asettui Pilke Päiväkodit.

Uudet tilat antavat mahdollisuuden toiminnan laajentamiseen

– Nyt toimintaan saadaan ensimmäistä kertaa mukaan pienet lapset ja myös suomenkielistä päivähoitoa englanninkielisen rinnalle, päiväkodin johtaja Minna Myllymäki kertoo.

Uusien tilojen rakentaminen jo aiemmin päiväkotikäytössä olleelle tontille ja perinteikkäälle toimijalle on tuonut oman värinsä koko hankkeeseen.
– Tontti on äärimmäisen hieno. Vanhojen, tunnelmallisten puiden siimekseen pihalle tuodaan asiakkaan toiveesta leikkivälineiden lisäksi nuotiopaikka ja kasvihuone, Hoivatilojen myyntijohtaja Antti Kurkela esittelee persoonallisia ratkaisuja.

Pilke Päiväkodeissa kiitelläänkin Hoivatilojen asiakaslähtöistä toimintaa. Asiakas on voinut  vaikuttaa sisä- ja ulkotiloihin myös rakennusprojektin aikana.

Maksimaalinen käyttöaste

Päiväkodissa on paljon lapsia päivittäin. Se on suunniteltu L:n muotoiseksi ja sen kaikki tilat ovat peräkkäin.
– Toiveenamme oli tehdä tilaratkaisuja, joilla taataan päiväkodin tiloille maksimaalinen käyttöaste. Tilasuunnittelu on erittäin onnistunut  – tyhjää tilaa ei ole. Kaikki tilat ovat päivittäin käytössä ja tilojen käyttöä voidaan muunnella tarpeen mukaan. Esimerkiksi liikuntatila toimii myös nukkumis- ja leikkimispaikkana. Siellä on seinältä näyttämöksi kääntyvät puolapuut ja kattoon sijoitettu esitystekniikka, Myllymäki iloitsee.

Ota yhteyttä!

Olli Iivanainen

Asiakkuuspäällikkö, kunta- ja yritysasiakkaat 050 430 3745 etunimi.sukunimi@hoivatilat.fi

Kiinnostuitko Hoivatilojen päiväkodeista?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteyksissä.

  • Tutustu rekisteriselosteeseen.

Hoivatilat - kasvun ratkaisija

1

Investointivapaa

Hoivatilojen toimintamalliin kuuluu valmiiden tilojen aktiivinen omistajuus. Koska Hoivatilat kantaa riskit kiinteistön investoinneista ja vastuun tilojen toimivuudesta, asiakkaan tilojen toteuttamiseen tarvittavat varat vapautuvat muuhun käyttöön.

Liiketoimintamalli

2

Tilat palveluna -vuokramalli

Hoivatilat huolehtii kaikista rakentamiseen liittyvistä asioista, kohteen käytettävyydestä sekä sovituista ylläpitopalveluista koko vuokra-ajan. Asiakas saa aina yhden kiinteän vuokrahinnan, joka sisältää valitut palvelut.

Tilat palveluna

3

Kokenut hankkeiden toteuttaja

Olemme tehneet jo yli 200 hanketta yli 60 kuntaan. Kokemukset ovat hioneet toimintatapamme tehokkaiksi. Tunnemme hoivarakentamisen erityisvaatimukset lupamenettelystä sisustamiseen.

Katso referenssit