← Selaa referenssejä

Case: Siilinjärven kunta, Haaparinteen päiväkoti

Siilinjärvi on aktiivinen ja kasvava kunta Kuopion naapurissa. Asukkaita vuoden 2012 lopussa oli reilut 21 000. Väestö on keskimääräistä nuorempaa, sillä joka viides siilinjärveläinen on alle 15-vuotias. Väestö on myös keskimääräistä paremmin koulutettua.

Siilinjärvellä viihtyvät erityisesti lapsiperheet. Lasten päivähoitoon, koulutukseen, vanhusten hoitoon sekä terveys- ja vapaa-aikapalvelujen tarjontaan on panostettu paljon. Ne ovat panostuksia tulevaisuuteen.

Siilinjärven kunta, Haaparinteen päiväkoti varhaiskasvatusjohtaja Eeva-Liisa Lyytinen

”Oikeanlaiset tilat nopeasti”

Siilinjärven Toivalaan valmistunut Haaparinteen päiväkoti on otettu lasten, vanhempien ja työntekijöiden puolesta ilolla vastaan. Uusi yksikkö korvasi vanhan päiväkodin, jossa todettiin sisäilmaongelmia ja uuden rakentaminen tuli ajankohtaiseksi melko nopealla aikataululla. Hoivatilat Oy on ollut Siilinjärven kunnalle mieluinen yhteistyökumppani.

– Yhteistyö toimi hyvin. Viestittely oli nopeaa ja toiveitamme kunnioitettiin. Toki joitakin kompromisseja niidenkin kanssa jouduttiin tekemään, mutta hyvät vaihtoehdot löytyivät aina, kertoo Siilinjärven varhaiskasvatusjohtaja Eeva-Liisa Lyytinen.

Hoivatilat Oy rakennuttajana oli myös nopein vaihtoehto saada uudet tilat tarpeeseen. – Kasvualueella on kuitenkin tärkeää, että päivähoitopaikat riittävät, Lyytinen jatkaa.

Kysy lisää: +358 207 349 100

Muita referenssejä