Artikkelit | 22.10.2019

Toiveiden kortteli rakentuu arjen unelmista

Toiveiden kortteli

Hoivatilat on kehittänyt palvelukortteliajattelua jo useassa kohteessa, yhdistäen viimeisimmän tutkimustiedon sekä parhaat esimerkit ja trendit maailmalta. Toiveiden kortteli -konseptimme on asiakasymmärryksen lähtökohdista luotu ainutlaatuinen, aidosti osallistava tapa toteuttaa palvelukortteli.

Unelmiensa kaupunkiympäristön rakentamiseen voivat Toiveiden korttelissa vaikuttaa niin päättäjät, asukkaat, yhteistyökumppanit kuin palveluntarjoajatkin – kaikki alueesta ja sen palveluista kiinnostuneet.

Sidosryhmien erilaiset toiveet ja tarpeet tekevät jokaisesta Toiveiden korttelista yksilöllisen. Yhtäläisyyksiäkin niistä löytyy: järkeviä ratkaisuja, onnellisen elämän elementtejä sekä jotain sykähdyttävää tulee jokaisen palvelukorttelin rakenteessa olemaan.

Toiveiden kortteli on yhteisöllinen ja elämyksellinen asuinympäristö, jonka yhteydessä menestyksekästä liiketoimintaa tukevat alueen asiakasvirta, investointivapaat tilat, saavutettavuus sekä korttelin hyvä maine. Kokoamme kullekin alueelle parhaiten sopivat yhteistyö- ja palvelukumppanit, toimimme projektin johtajana hankkeen loppuun saakka ja jäämme kiinteistöjen vastuulliseksi omistajaksi.

Tutustu tarkemmin: www.hoivatilat.fi/ratkaisut/palvelukortteli

Edellinen Seuraava