Artikkelit | 7.10.2020

Toiveiden korttelissa sukupolvet kohtaavat

Hoivatilojen missiona on luoda parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä. Kaupungistuva Suomi tarvitsee uudenlaisia asumisen ja palveluiden yhdistelmiä, jotka ovat ihmisiä puhuttelevia ja sykähdyttäviä. Ratkaisumme tähän on kehittämämme Toiveiden kortteli.

Tässä lehdessä esiteltävä Tuusulan Toiveiden kortteli valmistui Asuntomessuille kesällä. Korttelissa yhdistyvät varhaiskasvatus, ikäihmisten asuminen ja hoivapalvelut. Palvelutarjonnan viimeistelevät oma kahvila ja päivähoitopaikka koirille.

Vierailijaryhmät ovat ihastelleet toteutusta. Kyseessä on paitsi tyylikäs ja laadukas rakennus pihapiireineen, myös innovatiivinen palvelukonsepti. Yksityinen kumppani Norlandia vastaa palveluiden toteuttamisesta. Olen kuullut, että perheet ovat jo aidosti löytäneet korttelin; messualueelle rakentaneiden perheiden lapsia on korttelin päiväkodissa ja isovanhemmat asuvat palvelukodin puolella. Sukupolvet ja perhekunnat kohtaavat arjessa päivittäin!

Olen todella iloinen, että pääsemme näin toteuttamaan missiotamme paremmasta yhteiskunnasta.

Toimintamme on hyvässä vauhdissa Ruotsissakin. Ensimmäiset naapuriin toteuttamamme hoiva- ja päiväkodit ovat valmistuneet tämän vuoden aikana. Esittelemme tässä lehdessä Eskilstunaan valmistuneen päiväkotihankkeen. Suomessa kehitetty liiketoimintamalli on saanut hyvän vastaanoton Ruotsissakin.

Syyskuun alkupuolella saimme huikean tunnustuksen! Meidät palkittiin yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista Great Place to Work -tutkimuksessa: sijoituimme alle 50 työntekijän sarjassa 20 parhaan työpaikan joukkoon sekä parhaan neljän prosentin joukkoon Euroopassa tutkituista kolmesta tuhannesta organisaatiosta. Tulos perustuu pitkälti henkilöstön antamaan palautteeseen ja kokemukseen organisaation yrityskulttuurista. Olen iloinen ja ylpeäkin tästä – meillä on huippujoukkue! Toivon ja uskon, että korkea henkilöstötyytyväisyys näkyy innostuneena tekemisenä teille asiakkaille ja yhteistyökumppaneille.

Tavoitteemme on yllättää asiakas positiivisesti ja luoda ylivertainen asiakaskokemus. Luottamus rakentuu tekojen ja toiminnan kautta. Olen kokenut, että lukuisa joukko kunta-, yritys- ja kolmannen sektorin päättäjiä on luottanut meihin vuosien saatossa. Valmiita kiinteistökohteita meille on rakentunut jo yli 200. Kiitän luottamuksesta!

Positiivista syksyä toivottaen!

Jussi Karjula
Twitter KarjulaJussi

Edellinen Seuraava