Blogi | 29.8.2018 | Viivi Tuukkanen

Uusi työ vie uuden äärelle

”Missä on kovin vähän naurua, siellä on kovin vähän menestystä.”

                      — Andrew Carnegie

 

Aloitin kesän kynnyksellä Hoivatiloissa. Vielä edellisellä viikolla paketoin markkinoinnin jatko-opintoni Oulun ammattikorkeakoulussa. Hektisen ja työteliään kevään jälkeen sain heti ilokseni huomata aloittavani seuraavat haasteeni energisessä ja positiivisessa työyhteisössä, joka varmasti auttaa minua pääsemään työnkuvani tasalle. Ensimmäisten viikkojen jälkeen olin jo myyty tästä välittömästä ja yhteisöllisestä tunnelmasta uudella työpaikallani, jonka tuntee jo aamukahvien aikana jaetuista nauruista.

Reilun kymmenen vuoden pituisen työurani aikana olen pääsääntöisesti työskennellyt myynnin ja asiakaspalvelun parissa usealla eri toimialalla. Paljon hyviä ja kehittäviä kokemuksia mahtuu näihin vuosiin, jotka ovat kirkastaneet uratavoitteitani ja opettaneet, mitä asioita arvostan työssä. Viimeisimmät työvuoteni finanssialalla sekä kevät markkinoinnin traineena terveyspalveluyritys Coronarialla toivat minut lopulta Hoivatiloille. Uuteen paikkaan asettuminen vie aikansa ja itsensä kanssa on alkuun tehtävä hiljainen sopimus ainakin pienestä armollisuudesta –  kaikkea ei voi tietää ja oppia heti. Sanotaan kuitenkin, ettei kehitys yleensä tapahdu omalla mukavuusalueella ja sitähän olen nimenomaan lähtenyt hakemaan –  oman asiantuntijuuden kehitystä.

Rakennusala ja rakennuttaminen ovat minulle täysin uutta sekä työskentely pienessä organisaatiossa. Jälkimmäisessä olen toistaiseksi nähnyt paljon hyvää. Täällä yksilön merkitys korostuu ja vaikutusmahdollisuudet ovat paremmat, on vahva me-henki ja toiminta on joustavaa ilman kankeaa byrokratiaa. B-to-b-sektori tuntuu luontevalta jatkumolta työskenneltyäni pitkään kuluttaja-asiakkaiden parissa. Elämä on matka ja niin on myös työura, jossa olin hetken menossa väärään suuntaan. On mahtava tunne, kun asiat loksahtavat paikoilleen. Nyt olen siellä missä pitääkin.

Omasta mielestäni pian 10-vuotias Hoivatilat on viime vuosina ollut usein niin sanotusti jännän äärellä. Yksi viimeisin suuri muutos oli listautuminen pörssin päälistalle.  Nyt uutena edessä on käynnistyvä kansainvälistyminen, kun aloitamme laajenemisen Ruotsiin.

Koen uuden työpaikkani kiinnostavana ja inspiroivana katsoessani sekä sen menneisyyteen että tulevaisuuteen. Digitaalisuuden aalto vyöryy läpi Hoivatilojen monessa muodossa tälläkin hetkellä, joka vaatii kaikilta sopeutumista ja työtapojen uudistamista. Elämme mielenkiintoista ja työntäyteistä kautta, kuten moni kasvuyritys. Syksyn hiipivä pimeys ei kuitenkaan lannista, kun aamukahvipöydässä on vastassa monta hyvää juttua ja hersyvää naurua. Kiitos teille uudet työkaverit pehmeästä laskusta uuteen arkeen, menestytään yhdessä!

Ota rohkeasti yhteyttä

Työskentelen Hoivatiloilla hallintotiimissä ja työtehtäviini liittyvät muun muassa talouden, myynnin ja markkinoinnin avustavat tehtävät sekä vastuullani on muita yleisiä toimiston tehtäviä. Minuun saa yhteyden helposti sähköpostilla tai soittamalla asiakaspalvelunumeroomme, jos tarvitaan vastauksia esimerkiksi yrityksemme laskutukseen liittyen tai apua oikean yhteyshenkilön löytymisessä.

Ollaan kuulolla!

Edellinen Seuraava