Blogi | 14.9.2021

Vastuullisia kiinteistöratkaisuja

Elämme jälleen kerran muutosten aikaa. Uudet kuntapäättäjät ovat aloittaneet työnsä, ja samaan aikaan valmistaudutaan aluevaaleihin ja uuteen ”sote-normaaliin”. Päättäjät ja viranhaltijat ovat isojen asioiden äärellä. Päätöksenteon keskiössä ovat kansalaiset, me kaikki. Ydinkysymys on, kuinka turvaamme hyvät palvelut jokaiselle, ikääntyvässä ja kaupungistuvassa Suomessa.

Hoivatilat on tarjonnut uudenlaisia ratkaisuja yhteiskunnan – erityisesti kuntien – haasteisiin koko olemassaolonsa ajan. Kaupungistumisen trendissä ja taloudellisesti vaativissa olosuhteissa ovat Toiveiden kortteli -konseptimme, vuokramalli sekä julkisen ja yksityisen sektorin kumppanuushankkeet olleet menestyksekkäitä, uuden normaalin airuita. Kunnilta odotetaan myös ilmastotoimia, mihin vastaamme vastuullisilla kiinteistöratkaisuillamme.

Hoivatilat on sitoutunut ja pitkäjänteinen partneri sivistys- ja sote-kiinteistöjen toteuttajana ja omistajana. Tarjoamme tilat palveluna: vuokramallissa vuotuinen kiinteistökustannus on täsmälleen etukäteen tiedossa ja riski kiinteistön kunnosta ja toimivuudesta on sen omistajalla. Kunnalle hintalappu riskin siirtämisestä on maltillinen. Haluamme rakentaa luottamusta ja kestävää kumppanuutta, joka hyödyttää koko yhteiskuntaa!

Muutosten tuulten puhaltaessa, vanhaa aforismia mukaillen, jotkut rakentavat muureja ja toiset tuulimyllyjä. Liputan tuulimyllyjen puolesta. Meillä Hoivatiloilla muutos on nytkin seuranamme: uusi yritysilme, varsin uusi omistusrakenne ja ensi vuodenvaihteessa myös uusi toimitusjohtaja – tervetuloa taloon, Atte Niittylä! Jään palvelemaan yhtiötä ja yhteiskuntaa Hoivatilojen hallitusroolissa. Tiedän, että Hoivatilat luo parempaa yhteiskuntaa tulevaisuudessakin. Yhdessä kumppaneidemme kanssa.

Rohkeutta ja iloa kaikille työhön!

Jussi Karjula
Twitter @KarjulaJussi

Edellinen Seuraava