Rekry

Haemme Hankekehityspäällikköä

Tehtävä

Tehtävässä vastaat uusien tonttien ja maa-alueiden hankinnasta tiiviissä yhteistyössä Etelä-Suomen aluejohtajan ja muun organisaation kanssa.  Otat vastuullesi koko tonttipankkimme. Erityisesti tavoitteenasi on kehittää palvelukorttelikokonaisuuksia, joissa yhdistyvät eri operaattoreiden tilat kuten päivähoito, vanhusten/erityisryhmien hoivakodit, koulu, lääkäriasema, kauppa jne. Vauhtiin pääset heti analysoimalla olemassa olevia potentiaalisia aihioita ja kehittämällä niistä uusia hankkeita Hoivatilojen liiketoimintaa varten. Raportoit tehtävässä Etelä-Suomen aluejohtajalle.

Rooli on organisaatiossamme uusi, joten odotamme että sinulla on jo muutaman vuoden kokemusta  maanhankinnasta ja hankekehityksestä.  Olet myyntihenkinen tiimityöskentelijä ja osaat neuvotella.  Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja johdat luontevasti projekteissa niin sisäisiä kuin ulkoisia sidosryhmiä. Etsimässämme henkilössä yhdistyy analyyttinen ja käytännönläheinen ote innovatiiviseen ja energiseen asenteeseen. Haluat työskennellä dynaamisessa kasvuyrityksessä ja  lähteä rakentamaan uutta liiketoimintaa. Toimistosi sijaitsee Espoossa, odotamme kuitenkin jonkin verran valmiutta matkustamiseen kotimaassa.

Tarjoamme sinulle osaavan organisaation vankan tuen mukavassa ja innovatiivisessa työyhteisössä sekä kilpailukykyisen kokonaiskompensaation.  Ennen kaikkea pääset luomaan uutta ja jättämään jälkesi kasvavan yrityksemme liiketoimintaan ja menestystarinaan.

Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 4.3.2018 mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi  viitenumerolla FI-12303. Lisätietoja tehtävästä antavat Hoivatilojen Etelä-Suomen aluejohtaja Riku Patokoski, tavoitettavissa 22.2. klo 13-15 ja 27.2. klo 8-10, puh. 040 510 5475, ja Mercuri Urvalilla Marika Mertala, puh. 040 7088 176.

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on kasvun ratkaisija kunnille ja yrityksille. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin. Tästä kertovat myös arvomme. Tutustu arvoihimme

Hoivatilat on erikoistunut päiväkoti- ja hoivakiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on tehnyt yhteistyötä jo yli 50 kunnan kanssa ja vastannut yli sadasta rakennushankkeesta.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkattoman ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Toimipisteet ovat sekä Oulunsalossa että Helsingissä.

Tutustu mahdollisiin uusiin työtovereihisi!

Halutessasi voit lähettää meille avoimen hakemuksen osoitteeseen rekrytointi@hoivatilat.fi