Avoimet työpaikat:

Kasvumme tukemiseksi vahvistamme hankekehitystiimiämme ja haemme vakituiseen työsuhteeseen Espoon toimistollemme HANKEKEHITYSPÄÄLLIKKÖÄ monipuolisiin maanhankinnan ja hankekehityksen tehtäviin.

TEHTÄVIISI KUULUU 

 ODOTAMME SINULTA 

 TARJOAMME SINULLE 

 KYSY LISÄÄ 

Lisätietoja tehtävästä antaa Hoivatilojen asiakkuusjohtaja Jussi Vikman p. 050 490 7575. Soittoajat: ti 2.5.2023 klo 14-16 sekä ti 9.5.2023 klo 9-11.

Laadi vapaamuotoinen hakemus ja kerro meille millaisella osaamisella ja asenteella tehtävässä menestyy. Lähetä hakemus ja CV palkkatoiveineen su 21.5.2023 mennessä rekrytointi@hoivatilat.fi.


HOIVATILAT OYJ on johtava vastuullisten yhteiskuntakiinteistöjen tuottaja, omistaja ja vuokraaja. Toteutamme vuokrattavia tiloja sekä kunnille että yksityisille palveluntuottajille Suomessa ja Ruotsissa. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 70 kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 250 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Olemme voimakkaasti kasvava yhtiö, joka on palkittu yhtenä Suomen parhaimmista työpaikoista. Toimipisteemme sijaitsevat Espoossa, Oulussa ja Tukholmassa. Hoivatilat on osa belgialaista pörssilistattua Aedifica SA -konsernia.