Nainen nauraa, mies hymyilee kuvan etualalla.

Meille töihin

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on vakavarainen ja jatkuvasti kasvava sekä kehittyvä yritys. Meillä työskentelevät alojensa huiput, olipa osaamisalue kiinteistökehittäminen, taloushallinto, rakennuttaminen, talotekniikka tai vaikkapa kiinteistönhuolto.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin.

Oletko sinä tulevaisuuden hoivatilalainen? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

rekrytointi@hoivatilat.fi

Hoivatilalaisia tuulettamassa juhlavaatteissa.

Paras työpaikka

Hoivatilat on valittu Suomen viidenneksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi. Suomen parhaat työpaikat 2021 julkistettiin 29.4.2021 Great Place to Work -gaalassa Helsingissä.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla nyt kolmena peräkkäisenä vuonna. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Kahtena viimeisimpänä tutkimusvuotena Trust Index -lukumme on ollut huikeat 96. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56.

Viimeisimmissä kyselytuloksissa erityisiksi vahvuuksiksi nousivat loistava yhteishenki ja välittämisen kulttuuri. Henkilöstö antoi myös kiitosta siitä, että työssä saa tehdä itsenäisiä päätöksiä, ottaa vastuuta ja työ koetaan merkityksellisenä.

Tutustu hoivatilalaisiin