Nainen nauraa, mies hymyilee kuvan etualalla.

Meille töihin

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on vakavarainen ja jatkuvasti kasvava sekä kehittyvä yritys. Meillä työskentelevät alojensa huiput, olipa osaamisalue kiinteistökehittäminen, taloushallinto, rakennuttaminen, talotekniikka tai vaikkapa kiinteistönhuolto.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin.

Avoimet työpaikat

Haemme asiantuntevaan tiimiimme Ouluun TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA. Hae 20.11.2022 mennessä.

Oletko sinä tulevaisuuden hoivatilalainen? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

rekrytointi@hoivatilat.fi

Hoivatilalaisia tuulettamassa juhlavaatteissa.

Paras työpaikka

Hoivatilat on valittu Suomen kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi. Suomen parhaat työpaikat 2022 julkistettiin eilen Great Place to Work Finlandin järjestämässä palkitsemistilaisuudessa.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla nyt neljänä peräkkäisenä vuotena. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56. Hoivatilojen Trust Index on 98.

27.4.2022 julkistettu listasijoitus perustuu viime vuoden elokuussa toteutettuun Great Place to Work -kyselyyn. Erityisen hyvät arvosanat Hoivatilalaiset antoivat yhteisöllisyyttä, ystävällisyyttä ja välittämistä mittaavilla kyselyn osa-alueilla.

Tutustu hoivatilalaisiin