Meille töihin

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on vakavarainen ja jatkuvasti kasvava sekä kehittyvä yritys. Hoivatilat on osa kansainvälistä Aedifica-konsernia ja meillä työskentelevät alojensa huiput, olipa osaamisalue kiinteistökehittäminen, taloushallinto, rakennuttaminen, talotekniikka tai vaikkapa kiinteistönhuolto.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin.

Avoimet työpaikat

Haemme toimistollemme Espooseen tai Ouluun vakituiseen työsuhteeseen PORTFOLIO MANAGERIA.

Oletko sinä tulevaisuuden hoivatilalainen? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

rekrytointi(a)hoivatilat.fi

Paras työpaikka

Hoivatilat valittiin keväällä 2023 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla viitenä peräkkäisenä vuotena. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56. Hoivatilojen Trust Index on 98. Vahvimman arvosanan Hoivatilalaiset antoivat tasa-arvoa mittaavalla osa-alueella.

Tutustu hoivatilalaisiin