Meille töihin

Kiinnostaako työskentely kasvuyrityksessä?

Hoivatilat on vakavarainen ja jatkuvasti kasvava sekä kehittyvä yritys. Hoivatilat on osa kansainvälistä Aedifica-konsernia ja meillä työskentelevät alojensa huiput, olipa osaamisalue kiinteistökehittäminen, taloushallinto, rakennuttaminen, talotekniikka tai vaikkapa kiinteistönhuolto.

Vahvuutemme on kasvuyhtiön reipas ja mutkaton ilmapiiri. Tarjoamme henkilöstölle hyvät kasvu- ja kehittymismahdollisuudet yhteiskunnallisesti tärkeällä hoivakiinteistösektorilla. Haluamme tehdä kaikkemme asiakkaidemme menestymisen eteen, sillä vain siten menestymme itsekin.

Avoimet työpaikat

Oletko sinä tulevaisuuden hoivatilalainen? Lähetä avoin hakemus osoitteeseen:

rekrytointi(a)hoivatilat.fi

Paras työpaikka

Hoivatilat valittiin keväällä 2023 Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla viitenä peräkkäisenä vuotena. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56. Hoivatilojen Trust Index on 98. Vahvimman arvosanan Hoivatilalaiset antoivat tasa-arvoa mittaavalla osa-alueella.

Tutustu hoivatilalaisiin