Me olemme Hoivatilat

Me hoivatilalaiset luomme yhdessä kumppaniemme kanssa parempaa yhteiskuntaa ja parempia palveluympäristöjä kaikille niitä tarvitseville aina vauvoista vaareihin ja erityistä hoivaa tarvitseviin. 

Me olemme varhaiskasvatuksen koulujen, hoivan tilojen ja palvelukortteleiden rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyritys. Liiketoimintamme tähtää paremman ja inhimillisemmän kaupunkiympäristön kehittämiseen. 

Tarjoamme lupauksemme mukaisesti alustan onneen. Joustava ja nopea palvelumallimme takaa sen, että tarvitsemasi tilat palveluineen valmistuvat aikataulussa, ovat korkeatasoisia ja helposti muokattavia eri asiakasryhmien mukaan. Me tarjoamme raamit, sinä luot sisällön omia asiakkaitasi varten.

Palveluyritys

Olemme varhaiskasvatuksen, koulujen, hoivan tilojen ja palvelukortteleiden rakennuttamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen erikoistunut palveluyritys. Liiketoimintamme tähtää paremman ja inhimillisemmän kaupunkiympäristön kehittämiseen.
Hoitaja ja iäkäs nainen istuvat sohvalla keittiössä.

Joustava ja nopea

Vuokrapalvelumallimme takaa sen, että tarvitsemasi tilat palveluineen valmistuvat aikataulussa, ovat korkeatasoisia ja helposti muokattavia eri asiakasryhmien mukaan. Me tarjoamme raamit, sinä luot sisällön omia asiakkaitasi varten.
Kaksi työasuista miestä lukee suunnitelmaa rakennustyömaalla.

Alusta onneen

Haluamme luoda entistä tasapuolisempaa, toimivampaa ja inhimillisempää yhteiskuntaa. Mielestämme kaupunki palveluineen kuuluu kaikille, ja elinvoimaisessa keskustassa on tilaa kohtaamisille.
Iäkäs mies kävelee käytävällä hoitajan avustamana.

2008

Perustettu

250

Toteutettua kiinteistöhanketta

12 000+

Kiinteistöjen käyttäjää

Arvomme

Raitiovaunut ajavat Helsingin keskustassa.

Vastuuntunto

Ymmärrämme, mitä asiakkaamme tekevät ja mitä he tarvitsevat. Palvelemme ilolla. Kannamme vastuumme ja olemme luottamuksen arvoisia. Asiantuntijuudellamme luomme lisäarvoa asiakkaille, omistajille ja yhteiskunnalle.

Nainen katselee maisee merelle päin.

Aktiivisuus

Tartumme toimeen ja toteutamme. Olemme luovia ja ratkaisukeskeisiä. Teemme työmme suoraviivaisesti ja suunnitelmallisesti, tehokkaasti ja huolellisesti. Meitä ajaa eteenpäin ilo siitä, että näemme työmme tulokset ja vaikuttavuuden.

Tyttö muodostaa käsillä sydämen.

Rohkeus

Katsomme ennakkoluulottomasti ja positiivisesti tulevaan. Haemme esimerkkejä maailmalta ja ajattelemme isosti. Haastamme totuttuja ajattelumalleja ja teemme uusia avauksia.

Merkittävä toimija

Olemme osa Aedifica-konsernia,
jonka emoyhtiö on Brysselissä ja
Amsterdamissa pörssilistattu Aedifica.

Hoivatilojen pääkonttori sijaitsee Oulussa.
Lisäksi Hoivatiloilla on toimipisteet Espoossa ja Tukholmassa.

Nykyään olemme merkittävä toimija Suomessa ja kasvava
toimija myös Ruotsin sivistys- ja sote-kiinteistöjen markkinoilla.

Suomen paras työpaikka!

Hoivatilat on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa 2023.