Nainen istuu lasten kanssa lattialla tyynyjen päällä.

Tilat palveluna -vuokramalli

Olemme kehittäneet tilat palveluna -vuokramallin, jonka tavoitteena on vapauttaa tilojen käyttäjien ja asiakkaiden voimavarat omaan työhön, asumiseen, elämään ja harrastuksiin. Vuokramallissa me huolehdimme kaikista sovituista vaiheista aina rakennusluvista tontinvuokraukseen, tilojen toteutukseen ja ylläpitoon saakka.

Me huolehdimme kaikesta

Poika askartelee pöydän ääressä kieli poskessa.

Vuokramalli on kunnalle, operaattorille, säätiölle ja järjestölle kevyt, riskitön ja laadukas tapa toteuttaa lain vaatimat, eri väestöryhmien tarvitsemat sivistys- ja hoivapalvelut. Se toimii samalla periaatteella kuin vuokra-asuminen:
lopputulos on kaikille osapuolille turvallinen, laadukas ja pitkäaikainen kiinteistö.

Tiloissa omaa liiketoimintaansa harjoittava käyttäjä maksaa kuukausittain kiinteän hinnan, joka kattaa valitut palvelut kuten siivouksen, vartioinnin, jätehuollon ja ulkoalueiden ylläpidon. Hankimme palvelut omilta luottotoimittajiltamme, joiden laatu ja asiakaspalvelu ovat korkeiden kriteeriemme mukaisia. Vuokramallin voi ottaa käyttöön myös ilman erillisiä palveluita.

Hoivatilojen asiakkaana saat halutessasi kaikki kiinteistön tarvitsemat palvelut kauttamme – säästät aikaa ja vaivaa, kun sopimusten ja alihankkijoiden kanssa asioimisen sijaan voit keskittyä omaan liiketoimintaasi. Tarjoamme asiakkaillemme pitkäaikaisia, jopa yli 25 vuoden mittaisia vuokrasopimuksia, joita päivitämme sinun ja asiakkaittesi tarpeiden mukaan.

Fiksusti suunnitellut tilat toimivat alustana, joiden käyttötarkoitus on muokattavissa käyttäjien mukaan – me kutsumme tätä konseptia “alustaksi onneen”. Meidän vuokraamamme tilat on helppo mukauttaa esimerkiksi varhaiskasvatuksen tarpeista oppilaitos- tai hoivakotikäyttöön. Vuokramallin käyttäjänä nukut yösi hyvin, kun tiedät, että vuokraamaasi kiinteistöä hoidetaan huolella ja loppukäyttäjän mukavuutta silmällä pitäen. Kiinnostus vuokramallia kohtaan on kasvanut viime vuosina myös julkisella sektorilla. Investointivapaa vuokramalli on tehokas ja moderni tapa toteuttaa mittaviakin kiinteistöhankkeita.

Onnistu kilpailutuksessa – helpolla vuokramallilla

Mitä vuokratilojen kilpailutus vaatii? Missä vaiheessa määritellään, mitä kaikkea vuokrasopimukseen kuuluu ja miten laatu pisteytetään? Lataa esite ja saat tietää vuokratilojen eduista ja niistä tekijöistä, joilla vuokrakiinteistön kilpailutusprosessi onnistuu.