Uutiset | 28.4.2022

Hoivatilat valittiin Suomen kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi

Hoivatilat on valittu Suomen kolmanneksi parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi. Suomen parhaat työpaikat 2022 julkistettiin eilen Great Place to Work Finlandin järjestämässä palkitsemistilaisuudessa.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla nyt neljänä peräkkäisenä vuotena. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56. Hoivatilojen Trust Index on 98.

–  Parasta Hoivatiloilla on yrityskulttuuri, joka ilmentyy ihmisten vuorovaikutuksessa niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Olemme tunnistaneet kulttuurimme vahvuudet ja meillä on selkeä tahtotila olla yksi Suomen parhaista työpaikoista jatkossakin, kertoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Atte Niittylä.

Eilen julkistettu listasijoitus perustuu viime vuoden elokuussa toteutettuun Great Place to Work -kyselyyn. Erityisen hyvät arvosanat Hoivatilalaiset antoivat yhteisöllisyyttä, ystävällisyyttä ja välittämistä mittaavilla kyselyn osa-alueilla.

– Omassa roolissani olen erityisen kiinnostunut kyselystä nousseista kehityskohteista. Vaikka tulokset ovat erinomaiset, aina löytyy jotakin parannettavaa. Toimintaympäristö muuttuu jatkuvasti ja samalla kun muutokset vaativat henkilöstöltämme jatkuvaa osaamisen kehittämistä, on myös työnantajan osattava ennakoida näitä tarpeita. Ennakointiin ja henkilöstön pulssilla olemiseen kysely tarjoaa oivallisen välineen, pohtii Hoivatilojen henkilöstö- ja viestintäjohtaja Riikka Säkkinen.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Riikka Säkkinen
Henkilöstö- ja viestintäjohtaja
p. 040 524 2768
riikka.sakkinen(a)hoivatilat.fi


Hoivatilat lyhyesti:

HOIVATILAT OYJ on voimakkaasti kasvava päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottaja ja omistaja. Toteutamme vuokrattavia tiloja sekä kunnille että yksityisille palveluntuottajille Suomessa ja Ruotsissa. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 70 kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 250 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Espoossa ja Tukholmassa. Hoivatilat on osa belgialaista pörssilistattua Aedifica SA -konsernia. Lue lisää yhtiöstä: www.hoivatilat.fi

Edellinen Seuraava