Uutiset | 27.4.2023

Hoivatilat valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi

Hoivatilat on valittu Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place to Work -instituutin tutkimuksessa pienten organisaatioiden sarjassa. Tulos on seurausta usean vuoden tavoitteellisesta työstä tyytyväisen henkilöstön ja toimivan yrityskulttuurin luomiseksi. Suomen parhaat työpaikat 2023 julkistettiin tänään Great Place to Work Finlandin järjestämässä palkitsemistilaisuudessa.

Great Place to Work -mallin mukainen tutkimus on toteutettu Hoivatiloilla nyt viitenä peräkkäisenä vuonna. Jokaisena tutkimusvuotena tuloksena on ollut erinomainen Trust Index -luku. Trust Index -luku kertoo, kuinka suuri osuus vastaajista pitää työpaikkaansa hyvänä tai erittäin hyvänä. Suomalaisen työelämän keskimääräinen Trust Index -luku on 56. Hoivatilojen Trust Index on 98.

– Parasta Hoivatiloilla on yrityskulttuuri, joka ilmentyy ihmisten vuorovaikutuksessa niin yrityksen sisällä kuin asiakkaiden ja kumppanien kanssa. Olemme tunnistaneet kulttuurimme vahvuudet ja meillä on selkeä tahtotila olla yksi Suomen parhaista työpaikoista jatkossakin, kertoo Hoivatilojen toimitusjohtaja Atte Niittylä.

Tänään julkistettu listasijoitus perustuu viime vuoden elokuussa toteutettuun Great Place to Work -kyselyyn. Vahvimman arvosanan Hoivatilalaiset antoivat tasa-arvoa mittaavalla osa-alueella.

– Hoivatiloilla on keskitytty nimenomaan turvallisen sekä avoimen ja luottamusta ruokkivan ilmapiirin rakentamiseen, joten on todella hienoa nähdä, että olemme siinä onnistuneet, toteaa Hoivatilojen henkilöstöasioista vastaava johtaja Anna Saarinen.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Juho Malmi
Markkinointi- ja viestintäpäällikkö
p. 050 409 5845
juho.malmi(a)hoivatilat.fi


Hoivatilat lyhyesti:

HOIVATILAT OYJ on voimakkaasti kasvava päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen kehittäjä ja omistaja. Toteutamme vuokrattavia tiloja sekä kunnille että yksityisille palveluntuottajille Suomessa ja Ruotsissa. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 70 kunnan kanssa ja käynnistänyt yli 250 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Toimipisteemme sijaitsevat Oulussa, Espoossa ja Tukholmassa. Hoivatilat on osa belgialaista pörssilistattua Aedifica SA -konsernia. Lue lisää yhtiöstä: www.hoivatilat.fi

Edellinen Seuraava