Lapset istuvan pihalla värikkään kankaan päällä ja katsovat kameran yli

Seikkailupäiväkoti Horisontti

 ”Kaikki toiveemme on kuultu”

– Me merirosvot osaamme rakentaa pelastuslautan, mutta emme päiväkotia. Se, joka osaa rakentaa kiinteistön ja hoitaa sitä, keskittyköön siihen, jotta me saamme purjehtia merirosvoina kohti uusia seikkailuja.

Hoivatilat päiväkoti Pirkkala

Seikkailupäiväkoti Horisontti

Asiakas Touhula Varhaiskasvatus Oy

Tyyppi Päiväkoti

Sijainti Porvoo

Hoitopaikkojen määrä 75

Valmistumisvuosi 2014

Näin sanoo yrittäjä Janne Jukarainen. Hän ja yrittäjäkollega Olli Liimatainen vetävät Aarresaari Päiväkoteja (nyk. Touhula Päiväkodit), joista ensimmäinen Aarresaari Päiväkoti näki päivänvalon jo vuonna 1995 Jyväskylässä. Vuonna 2014 samalla konseptilla toteutettuja päiväkoteja on 12. Elokuussa 2014 seikkailunhaluiset porvoolaislapset saivat Päiväkoti Horisontin.

Tilat tukevat mielikuvitusta, musisointia ja liikuntaa

Aarresaari Päiväkodeissa pääsee kutkuttavien kokemusten ja unohtumattomien elämysten pariin. Päiväkotien päällystö ohjaa lapsia aarteenetsintään, mielikuvituksen käyttöön sekä musiikin ja liikunnan pariin. Kuopion ja Porvoon Aarresaari Päiväkodit on toteutettu Hoivatilojen kanssa, ja uusia yksiköitä on jo suunnittelupöydällä.

Yrittäjä Janne Jukaraisesta Hoivatilojen toteuttaman hankkeen etenemistä on ollut mukava seurata.
– Suunnitteluvaiheessa kaikki toiveemme otettiin huomioon ja selviteltiin. Saimme koko ajan tietoa projektin etenemisestä, aikataulussa oltiin etuajassa ja rakentamisen jälki on todella siistiä. Kustannuksissa ei tullut yllätyksiä. Meille on tärkeää se helppous ja turvallisuus, jotka syntyvät luotettavan kumppanin kanssa toimimisesta, Janne Jukarainen kiittelee.

Hoivatilat päiväkoti Pirkkala
Hoivatilat päiväkoti Pirkkala
Hoivatilat päiväkoti Pirkkala
Hoivatilat päiväkoti Pirkkala
Hoivatilat päiväkoti Pirkkala