Artikkelit | 18.5.2021

Hankemanagerin näkökulma projektiin

Petri Kauppinen, Palvelupäällikkö

Hankemanagerina Järvenpäässä toimi Hoivatilojen palvelupäällikkö
Petri Kauppinen. Hän kertoo, että Hoivatiloilla niin koulu- kuin päiväkotihankkeet perustuvat tiukkaan kytkökseen paikalliseen palveluverkkoon. Järvenpäässä Hoivatilojen asiakas on yksityinen toimija, mutta hanke oli mainittu kaupungin palveluverkkosuunnitelmassa. Ja kun tilaajaorganisaatio on yhdistys, iloitsee Kauppinen aivan erityisesti:

– Yksityinen toteuttaja vaikuttaa myös siten, että taustayhdistyksessä on henkilöjäseniä, jotka ottavat ja kantavat suuren vastuun tällaisessa hankinnassa.

– On hienoa, että me voimme olla pienentämässä ja jakamassa tällaista yksityisten ihmisten ottamaa isoa vastuuta.

Kauppinen lisää, että Hoivatilat haluaa olla kannatusyhdistykselle sellainen kumppani, joka kaikilla omilla toimenpiteillään pyrkii varmistamaan sen, että asiat sujuvat sovitusti ja mahdollisimman vaivattomasti myös asiakasyhteisön kannalta. Näin toteutetaan palveluita ja kiinteistöjä laadukkaasti, pitkäjänteisesti ja kehittäen.

– Yhtä vastuullisesti toimitaan toki kuntien ja päiväkotiyrittäjien kanssa. Hankkeissa, jotka liittyvät suomalaisen yhteiskunnan peruspalveluihin, on hyvien kumppaneiden kanssa verkostoituminen avainasemassa.

Lue artikkeli: Vuokramallilla vihdoin uudet, omanlaiset tilat!

Edellinen Seuraava