Uutiset | 19.5.2021

Atte Niittylä Hoivatilat Oyj:n toimitusjohtajaksi

HOIVATILAT OYJ
LEHDISTÖTIEDOTE 19.5.2021 KLO 9:00

Hoivatilojen uudeksi toimitusjohtajaksi on nimitetty Atte Niittylä. Hän aloittaa yhtiön palveluksessa 1. syyskuuta ja ottaa toimitusjohtajan tehtävät vastaan 1. tammikuuta 2022. Yhtiön toimitusjohtajana jatkaa siihen saakka nykyinen toimitusjohtaja Jussi Karjula.

Niittylä siirtyy uuteen tehtävään Hygga Oy:stä, jossa hän on toiminut varatoimitusjohtajana. Hygga tuottaa terveydenhuollon palveluita ja digitaalisia ratkaisuja. Niittylällä on vahva kokemus terveydenhuollon palvelukonseptien kehittämisestä ja yhteistyöstä sekä yksityisen että julkisen sektorin kanssa. Ennen Hyggalla työskentelyään Niittylä toimi johtajana Pihlajalinna-konsernissa.

”Olen erittäin innostunut uudesta tehtävästä, jossa pääsen hyödyntämään olemassa olevia kontakteja ja sote-puolen osaamista ja samalla oppimaan uutta kiinteistökehittämisen toimialalla. Hoivatilat on minulle entuudestaan tuttu toimija, jonka korkea laatu ja asiakaslähtöiset palvelut on huomioitu laajasti. Näiden perusteiden varaan on hyvä rakentaa myös tulevaisuuden kehitystä.”

Hoivatilat on reilun 10-vuotisen historiansa aikana kasvanut voimakkaasti ja noussut merkittäväksi toimijaksi Suomessa, ja on kasvava toimija myös Ruotsin sivistys- ja sote-kiinteistöjen markkinassa. Hoivatilojen missiona on luoda parempaa yhteiskuntaa ja palveluympäristöjä yhdessä kumppaneiden kanssa. Tähän mennessä Hoivatilat on toteuttanut noin 250 kiinteistöhanketta, tehnyt yhteistyötä yli 60 kunnan kanssa ja mahdollistanut turvalliset ja viihtyisät kasvun ja hoivan tilat yli 10 000 ihmiselle. Hoivatilojen kiinteistöportfolion arvo on yli 800 miljoonaa euroa.

Hoivatilat on vuoden 2020 alusta saakka kuulunut Aedifica-konserniin, jonka emoyhtiö on Brysselissä ja Amsterdamissa pörssilistattu Aedifica. Aedifica on tuonut Hoivatiloille taloudellisia resursseja ja laajan kokemuksen muun muassa Euroopan ikäihmisten hoivan konsepteista.

”Hoivatilojen toimitusjohtajan rooliin haimme vahvaa kokemusta sote-sektorilta ja näyttöjä uusien konseptien kehittämisestä. Atte Niittylän tausta ja kokemus sopii erinomaisesti tähän tehtävään. Hänen luotsaamana Hoivatilojen on hyvä jatkaa kasvutarinaansa”, toteaa Hoivatilojen hallituksen puheenjohtaja ja Aedifican toimitusjohtaja Stefaan Gielens.

Hoivatilojen nykyinen toimitusjohtaja Jussi Karjula jättää toimitusjohtajan tehtävät omasta aloitteestaan. ”Olen kiitollinen, että olen saanut toimia Hoivatilojen toimitusjohtajana yrityksen alkumetreiltä saakka. Yli 11 vuotta kasvuyhtiön johdossa on pitkä aika ja koen, että nyt on sopiva hetki antaa tilaa uudelle toimitusjohtajalle. Olen iloinen, että olemme saamassa Aten jatkamaan tehtävässäni ja toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi tähän hienoon yhtiöön.”

Jussi Karjula siirtyy Hoivatilojen hallituksen jäseneksi vuoden 2022 alusta lähtien.

”Haluan kiittää Jussia hänen ajastaan Hoivatilojen toimitusjohtajana ja odotan innolla, että pääsemme jatkamaan yhteistyötämme hallituksessa. Jussin kokemus tuloksellisesta työstä sivistys- ja sotekiinteistöjen kehittäjänä ja markkinoiden uudistajana on erittäin arvokasta Hoivatilojen kasvun turvaamiseksi myös tulevaisuudessa”, kertoo Stefaan Gielens.

Hoivatilat Oyj

Lisätietoja:

Riikka Säkkinen
Henkilöstö- ja viestintäjohtaja
p. 040 524 2768
riikka.sakkinen(a)hoivatilat.fi

Hoivatilat lyhyesti:

Hoivatilat Oyj on erikoistunut päivä- ja hoivakotikiinteistöjen sekä palvelukortteleiden ja koulujen tuottamiseen, omistamiseen ja vuokraamiseen. Hoivatilat on perustettu vuonna 2008 ja yhtiö on tehnyt yhteistyötä jo noin 60 suomalaisen kunnan kanssa ja käynnistänyt noin 250 kiinteistöhanketta eri puolille Suomea ja Ruotsia. Hoivatilat on osa Aedifica-konsernia. Aedifica on hoivakiinteistöjen omistamiseen erikoistunut yhtiö, jolla on toimintaa useissa Euroopan maissa. www.hoivatilat.fi

Edellinen Seuraava