Artikkelit | 14.1.2021

Hoivatilalainen esittäytyy – Hankepäällikkö Panu Pigg

Olen 34-vuotias urheilusta pitävä ja siitä energiaa saava perheenisä, jonka vapaa-aika menee silti pääosin kotona arkiaskareissa ja vaimon ja lasten kanssa touhutessa. Asuimme n. 10 vuotta Etelä-Suomessa, kunnes vanha opiskelukaupunki ja mielenkiintoiset haasteet vetivät takaisin Ouluun. Olen kotoisin Kouvolasta, mutta päädyin Ouluun opiskelemaan, ja valmistuin 2010 tuotantotalouden diplomi-insinööriksi. Mahtavaa olla taas Oulussa! Harrastan jääkiekkoa, sählyä, lentistä sekä golfia.

Millainen on työnkuvasi Hoivatiloilla?

Aloitin Hoivatiloilla helmikuussa 2020, ja toimin hankepäällikkönä Hankekehitys- ja myyntitiimissä. Vastaan julkisten kilpailutusten koordinoinnista sekä teen monennäköisiä projektinhoidon ja myynnin tehtäviä. Olen mukana kehittämässä hankemanagerointiprosessia sekä järjestelmän käyttöä sujuvammaksi ja selkeämmäksi osana kehitystiimiä. Tavoitteena on luoda selkeä näkymä ja seurattavuus käynnissä olevien hankkeiden kokonaisuuteen projektihallinnan näkökulmasta. Hoidan erilaisia sopimuksia ja luon hankedokumentaatiota myynnin ja hallinnon tarpeisiin.

Mikä Hoivatiloilla on parasta?

Huippu työporukka, avoin ja keskusteleva ilmapiiri, sekä yrittäjämäinen ja tavoitteellinen tekemisen meininki. Hoivatilojen arvot ja vastuullisuus vastaavat omia näkemyksiä, joten on helppoa toimia osana organisaatiota. Uutena tekijänä koen, että minua arvostetaan ja saan olla oma itseni!

Edellinen Seuraava